Otvorene prijave za Zagreb Summer Academy

Otvorene prijave za Zagreb Summer Academy
DepositPhotos

Studentska udruga eSTUDENT najavila je otvaranje prijava za Zagreb Summer Academy, međunarodnu ljetnu školu temeljenu na poduzetništvu i intelektualnom kapitalu. Prijave počinju 15. veljače, a traju do 10. svibnja 2018. Sudjelovati mogu osobe u dobi od 20 do 28 godina koje žele napraviti promjenu u svijetu i saznati više o poduzetništvu.

Zagreb Summer Academy prvi put se održava ove godine kao nasljednik poznate i afirmirane ljetne škole Dubrovnik Summer School. Mjesto održavanja je Zagreb, od 20. do 29. kolovoza.

Iz udruge ističu kako je svrha Zagreb Summer Academyja stjecanje novih, primjenjivih znanja s područja poduzetništva te razvijanje različitih vještina s naglaskom na soft skills. Vrhunski stručnjaci iz tih područja će kroz interaktivna predavanja i radionice pripremiti sudionike za promjenjive okolnosti koje ih očekuju u budućem poslovanju.

Tijekom deset dana ljetne škole sudionici će usvojiti mnoga stručna znanja, od toga kako odabrati pravu ideju i pretvoriti ju u plan do kreativnosti u poslovnom i osobnom brandingu. Program ovogodišnjeg Zagreb Summer Academyja odlična je polazišna točka za prvi korak prema uspješnoj poduzetničkoj karijeri. Svi polaznici ove ljetne škole dobit će i certifikat koji im može obogatiti životopis.

Više informacija o samom projektu i prijavama možete doznati na službenoj web stranici.