Otvorene prijave za program Microsoft Innovative Education Expert

Otvorene prijave za program Microsoft Innovative Education Expert
DepositPhotos

Microsoft poziva nastavnike entuzijaste da se registriraju za program Microsoft Innovative Education (MIE) Expert. Online prijave prihvaćaju se do 15. srpnja 2019. Microsoft podržava naprednu zajednicu strastvenih učitelja koji neprestano uče, rastu i rade zajedno kako bi promijenili živote studenata i izgradili bolji svijet. Smisao programa Microsoft Expert Teachers jest, putem moderne tehnologije i jedinstvenog pristupa, podržati izvrsne nastavnike diljem svijeta u njihovim naporima za inovacije u obrazovanju.

"Tražimo profesionalce strastvene u podučavanju i učenju, koji će nadahnuti studente na kreativno razmišljanje i rad u duhu iskrene suradnje putem koje će podijeliti svoja iskustva sa svijetom“, rekla je Albena Spasova, izvršna direktorica sektora obrazovanja u Microsoftu u regiji CEE Multi Country.

Alat za samonominaciju otvoren je tijekom cijele godine, no odabir stručnjaka provodi se svake godine do 15. srpnja. Službeni izbor bit će objavljen krajem kolovoza 2019. Prijaviti se mogu svi nastavnici iz škola općeg usmjerenja.