Otvorene prijave za novo izdanje Innovation Academy

Otvorene prijave za novo izdanje Innovation Academy
DepositPhotos

Otvorene su prijave za 3. izdanje inovativne ljetne škole za učenike srednjih škola - Innovation Academy. Ovogodišnje izdanje ljetne škole nosi niz novosti poput besplatnog sudjelovanja za učenike te dva nova programa.

Innovation Academy je intenzivan program za učenike srednjih škola koji se održava od 19. do 23. kolovoza u Zagrebu na Visokom učilištu Algebra. Ovogodišnje izdanje ljetne škole donosi čak šest programa namijenjenih učenicima srednjih škola.

Future skills usmjeren je na vještine budućnosti, Future Entrepreneur na razvijanje poduzetničkih vještina, Future Leader fokusira se na razvijanju vještina vodstva, Digital skills je usmjeren na razvoj digitalnih vještina, IT Genius na vještine programiranja dok je program Robotics usmjeren na vještine povezane s robotikom.

Prijave za Innovation Academy ljetnu školu su otvorene za sve učenike srednjih škola do 20. srpnja. Škola počinje 19. kolovoza, a svi programi se održavaju paralelno. Sudjelovanje je besplatno, ali je za ulazak u program potrebno proći selekciju. Zainteresirani srednjoškolci mogu se prijaviti na adresi https://innovationacademy.huki.hr/prijava/.