Otvorene prijave za novo izdanje Innovation Academy

Otvorene prijave za novo izdanje Innovation Academy

Foto: DepositPhotos

Otvorene su prijave za 3. izdanje inovativne ljetne škole za učenike srednjih škola – Innovation Academy. Ovogodišnje izdanje ljetne škole nosi niz novosti poput besplatnog sudjelovanja za učenike te dva nova programa.

Innovation Academy je intenzivan program za učenike srednjih škola koji se održava od 19. do 23. kolovoza u Zagrebu na Visokom učilištu Algebra. Ovogodišnje izdanje ljetne škole donosi čak šest programa namijenjenih učenicima srednjih škola.

Future skills usmjeren je na vještine budućnosti, Future Entrepreneur na razvijanje poduzetničkih vještina, Future Leader fokusira se na razvijanju vještina vodstva, Digital skills je usmjeren na razvoj digitalnih vještina, IT Genius na vještine programiranja dok je program Robotics usmjeren na vještine povezane s robotikom.

Prijave za Innovation Academy ljetnu školu su otvorene za sve učenike srednjih škola do 20. srpnja. Škola počinje 19. kolovoza, a svi programi se održavaju paralelno. Sudjelovanje je besplatno, ali je za ulazak u program potrebno proći selekciju. Zainteresirani srednjoškolci mogu se prijaviti na adresi https://innovationacademy.huki.hr/prijava/.

Još iz kategorije

Analiza tržišta poslovnih putovanja u Hrvatskoj

Analiza tržišta poslovnih putovanja u Hrvatskoj

21.07.2019. komentiraj

Turistička agencija specijalizirana za poslovna putovanja PutujBolje i Ana Keglović Horvat iz AKH Consultinga, tijekom travnja su proveli istraživanje na uzorku od 250 poslovnih putnika iz 130 hrvatskih tvrtki koji zbog prirode posla putuju. Htjeli su doznati ide li popularizacija putovanja poslovnim osobama u prilog, koje su njihove navike i potrebe, te koji najčešći problemi i frustracije s kojima se susreću.

Inovacije su ključ uspjeha

Inovacije su ključ uspjeha

20.07.2019. komentiraj

Jedan od najvećih europskih pokretača inovacija na području održive energije, InnoEnergy, 3. i 4. listopada u Parizu održava „The Business Booster“ (TBB) kojim se želi potaknuti novi način promišljanja i uvesti humaniji pristup u proces tranzicije čiste energije te u fokus staviti prosperitet i kvalitetu života ljudi. Na prestižnom događaju u francuskoj prijestolnici sudjelovat će i hrvatska agro - tehnološka tvrtka iz sektora čiste tehnologije Hortilab, specijalizirana za inovativan in vitro uzgoj vrhunskog akvarijskog bilja.

Huawei i Trip Advisor nagrađuju najbolje fotografije

Huawei i Trip Advisor nagrađuju najbolje fotografije

19.07.2019. komentiraj

Huawei je najavio svoj InFocus natječaj za ovu godinu. On je podijeljen u šest kategorija od kojih je pet vezano uz fotografiju, dok je jedna posvećena video formatu. InFocus je namijenjen svim Huawei korisnicima koji mogu poslati svoje radove u jednoj od kategorija putem internetske stranice natječaja.