Otvorene prijave za METRO Target Retail Accelerator

Otvorene prijave za METRO Target Retail Accelerator
Pixabay

METRO i američki maloprodajni lanac Target udružili su se i zajedno pokrenuli METRO Target Retail Accelerator certified by Techstars, u sklopu kojega pozivaju start-upove koji nude inovativna digitalna rješenja za maloprodaju da se do 24. veljače 2019. prijave u program putem web stranice www.metro-target-accelerator.com.

U program METRO Target Retail Accelerator prijaviti se mogu start-upovi iz cijeloga svijeta koji se bave razvijanjem aplikacija za poslovne potrebe sektora maloprodaje, dok će deset najboljih dobiti priliku nastaviti razvijati svoje projekte na tromjesečnom programu u Berlinu i Minneapolisu. Tijekom tog dijela programa, koji počinje u svibnju 2019., finalisti će surađivati s više od 100 stručnih međunarodnih mentora, a budući pokretači inovacija u maloprodaji primit će investicijsku ponudu u iznosu do 120.000 eura te podršku METRO-a i Targeta u području vođenja projekata, umrežavanja i ekspertize u industriji.  U kolovozu,  start-upovi će na Demo danu u Minneapolisu prezentirati svoje projekte pred profesionalnim investitorima.

METRO i Techstars pokrenuli su 2015. METRO Accelerator u sklopu kojeg međunarodnim start-up timovima pomažu u razvoju digitalnih rješenja.

METRO Accelerator sastoji se od dva programa, METRO Accelerator for Hospitality, koji je usmjeren na rješenja za hotele, restorane i cateringe te METRO Accelerator for Retail, koji se fokusira na maloprodajnu industriju.

Iz METRO-a ističu da nezavisni trgovci sudjelovanjem u programu dobivaju jedinstvenu priliku povezivanja s globalnom mrežom stručnjaka, investitora i klijenata uz čiju pomoć mogu dodatno razviti i optimizirati svoje poslovne modele, testirati svoja rješenja i pronaći način da ojačaju cjelokupni maloprodajni ekosustav.