Otkazan CES 2021 u Las Vegasu

Otkazan CES 2021 u Las Vegasu
Dražen Tomić / Tomich Productions

Udruženje Consumer Technology Association, organizaor CES-a, odlučilo je otkazati jedan od najvećih svjetskih sajmova CES 2021 koji se početkom godine održavao u Las Vegasu i pokazivao u kojem se smjeru razvija industrija. Nažalost ICTbusiness.info neće imati priliku samo za vas izvještavati iz Las Vegasa i ponovno vam donijeti najsvježije tehnološke vijesti kao i ono što nas u svijetu tehnologije u 2021. očekuje.

Organizatori su odlučili CES 2021 pretvoriti u pravi digitalni sajam, a kako napominju i medijima će dati najkvalitetnije što medijski digitalni svijet pruža, no napominju da se sve nastavlja 2022 godine ponovno na CEs-u u Las Vegasu jer to je zaista sajam koji ne smijete propustiti.

Za siječanj 2021. organizatori ističu kako ne mogu garantirati sigurnost posjetitelja, medija, izlagača i svih zaljubljenika u tehnologiju u vrijeme pandemije COVID-19.

Potpuno digitalni CES 2021 omogućit će cijeloj tehnološkoj zajednici da sigurno dijeli ideje i uvodi proizvode koji će oblikovati našu budućnost, ističu organizatori i dodaju da  mediji neće biti zakinuti.