Otkazan CES 2021 u Las Vegasu

Otkazan CES 2021 u Las Vegasu

Foto: Dražen Tomić / Tomich Productions

Udruženje Consumer Technology Association, organizaor CES-a, odlučilo je otkazati jedan od najvećih svjetskih sajmova CES 2021 koji se početkom godine održavao u Las Vegasu i pokazivao u kojem se smjeru razvija industrija. Nažalost ICTbusiness.info neće imati priliku samo za vas izvještavati iz Las Vegasa i ponovno vam donijeti najsvježije tehnološke vijesti kao i ono što nas u svijetu tehnologije u 2021. očekuje.

Organizatori su odlučili CES 2021 pretvoriti u pravi digitalni sajam, a kako napominju i medijima će dati najkvalitetnije što medijski digitalni svijet pruža, no napominju da se sve nastavlja 2022 godine ponovno na CEs-u u Las Vegasu jer to je zaista sajam koji ne smijete propustiti.

Za siječanj 2021. organizatori ističu kako ne mogu garantirati sigurnost posjetitelja, medija, izlagača i svih zaljubljenika u tehnologiju u vrijeme pandemije COVID-19.

Potpuno digitalni CES 2021 omogućit će cijeloj tehnološkoj zajednici da sigurno dijeli ideje i uvodi proizvode koji će oblikovati našu budućnost, ističu organizatori i dodaju da  mediji neće biti zakinuti.

Još iz kategorije

Uštede i pozitivan efekt uz tintne pisače

Uštede i pozitivan efekt uz tintne pisače

03.08.2020. komentiraj

Prodaja Epsonovih poslovnih tintnih pisača na EMEA području za prethodnu godinu pokazuje pozitivan utjecaj Heat-Free tehnologije na održivost i ekonomiju. Potencijalno smanjenje potrošnje energije od 50,9 milijuna kWh godišnje, dovodi do manjenog ispuštanja CO2 od 17,7 tisuća tona i smanjenja godišnjih energetskih troškova od 5,9 milijuna eura.

Huaweijeve mobilne servise koristi već 700 milijuna ljudi

Huaweijeve mobilne servise koristi već 700 milijuna ljudi

02.08.2020. komentiraj

Huawei je izvijestio o najnovijem uspjehu svog HMS (Huawei Mobile Services) ekosustava koji je dosegnuo 700 milijuna korisnika širom svijeta, što je rast od 32 % u usporedbi s prošlom godinom. Na HMS ekosustav registrirano je i 1,6 milijuna developera, što je 76 % više u odnosu na prošlu godinu, a više od 81 tisuću aplikacija integrira HMS Core mogućnosti.

Poklanjamo vam Digital Takeover!

Poklanjamo vam Digital Takeover!

01.08.2020. komentiraj

Najveći regionalni inovacijski i transformacijski summit Digital Takeover 2020 seli u digitalno okruženje. Zbog epidemiološke situacije i brige za zdravlje svih sudionika, ovaj veliki spektakl odvijat će se online, a za sve zainteresirane te željne novih znanja i iskustava osigurano je besplatno praćenje - Digital Takeover 2020 trajat će od 7. do 11. rujna.