Organizatori konferencije B4CLOUD zatvaraju prijave - traži se mjesto više

Organizatori konferencije B4CLOUD zatvaraju prijave - traži se mjesto više

Da je cloud poslovanje goruća tema modernog svjetskog poslovanja, dokazali su organizatori konferencije Business for Cloud - B4CLOUD, koja će po prvi puta biti održana 17. 10. 2013. u zagrebačkom Hypo centru. Do konferencije je još nekoliko dana, a  trenutno broji čak 390 prijavljenih posjetitelja.

Činjenica da se konferencija B4CLOUD održava po prvi puta, a s tolikim uspjehom, očit je rezultat velikog interesa javnosti za poslovnim cloud rješenjima. Prijave za konferenciju i dalje svakodnevno stižu u velikom broju, no organizatori obustavljaju daljnje prijave jer je dvorana puna. Stručni tim, predavači, organizatori i suradnici konferencije s nevjerojatnom energijom su stvorili ovaj novi događaj, a hrvatski će poslovnjaci imati priliku uživo 17.10. saznati koji su svjetski trendovi modernog poslovanja i upoznati veliki broj potencijalnih poslovnih partnera.

U organizaciji poslovno-financijskog cloud sustava CPP, vodećeg u Hrvatskoj, konferenciju B4CLOUD su prepoznali Hrvatski Telekom i IBM Hrvatska, te sponzorstvom omogućili kvalitetniju organizaciju. Program konferencije vodit će voditeljica Iva Šulentić, a svi prisutni će moći sudjelovati u raznim nagradnim igrama u zabavnom programu konferencije. Na konferenciji će biti izloženi i novi modeli Mercedes-Benz automobila, A i E klasa.

Uvodni govor održat će operativna direktorica ICT sektora za poslovne korisnike Hrvatskog Telekoma te članica uprave Combisa - Mirela Šešerko, čime će službeno otvoriti konferenciju B4CLOUD. Nakon toga slijedi niz blokova izvrsnih predavanja, koja će održati više od 14 priznatih europskih i regionalnih stručnjaka, okupljenih od strane stručnog tima konferencije B4CLOUD, koji čine Igor Vuksanović (CPP), Domagoj Paradi (H&D INFO), Tomislav Car (Infinum) i Nikola Jellačić (Google Adriatics).

Na dan konferencije, otvaraju se i prijave za više od 15 besplatnih online seminara kojima će moći pristupiti svi sudionici konferencije.