Optima vas šalje u ljetni shopping preko interneta! Zvuči predobro!

Optima vas šalje u ljetni shopping preko interneta! Zvuči predobro!

Snovi počinju u naslonjaču, ali mogu postati i stvarnost jer uz TRIO i DUO pakete Optima Telekom časti vaučerom za najbolji ljetni online shopping na eKupi.

Dovoljno je izabrati bilo koji paket s internetom i krenuti u potragu na ekupi.hr gdje vas čeka više od 100 000 proizvoda iz širokog asortimana zabave, tehnike i gadgeta po super cijenama.

Za ugovoreni Optima TRIO ili DUO paket korisnik će putem SMS poruke zaprimiti svoj promo kod za realizaciju vaučera u vrijednosti od 500 ili 300 kuna.

„Veseli nas podatak da internet kupovina u Hrvatskoj svakim danom raste i da se i navike kupaca mijenjaju. Kupnja iz naslonjača je vrlo jednostavna, korisniku ostavlja dovoljno vremena da istraži proizvode koje kupuje, usporedi cijene te na miru donese odluku što odabrati. I mi u Optimi smo odlučili podržati online shopping te nagraditi naše korisnike još povoljnijom cijenom na proizvod koji žele. Vaučer se može iskoristiti na bilo koji proizvod iz bogatog asortimana našeg partnera eKupi, no kako nam dolazi ljeto, sigurna sam da nam se i lista želja povećava. Stoga preporučamo svima neka požure i iskoriste ovu jedinstvenu promociju s vaučerom.“ izjavila Naška Miočev Bešlić, ekspertica za marketing u Optima Telekomu.

Osim u online shoppingu korisnici Optime mogu uživati i u mnogim drugim prednostima Optima paketa: uz neograničeni internet na ADSL ili VDSL tehnologiji do 60 Mbps i beskonačne minute razgovora, tu je i bogati sadržaj na više od 100 TV i radijskih kanala koliko ih Optima ima u Osnovnom paketu.

Veliki broj filmskih kanala, najviše dokumentarnih, sportskih, ali i dječjih, besplatna Snimalica i opcija Upravljanja vremenom čine pakete s televizijom atraktivnim cijeloj obitelji.

Ovu promotivnu ponudu uz eKupi vaučer od 500 ili 300 kuna možete ostvariti već danas putem CHATA na optima.hr, pozivom na besplatni broj 0800 0088, upitom na Facebooku i Instagramu, kao i na prodajnim mjestima Optima Telekoma. Cijene paketa su i dalje pristupačne, TRIO već od 252 kune mjesečno, a paket interneta i telefona već od 169 kuna mjesečno. Ugovorna obveza je 24 mjeseca, a akcija traje do isteka zaliha.