Optima Telekom predstavio nove pakete samostalnog interneta bez ugovorne obveze

Optima Telekom predstavio nove pakete samostalnog interneta bez ugovorne obveze
Fotolia

Optima Telekom predstavio je nove pakete samostalnog interneta po odličnim uvjetima i bez ugovorne obveze. Paketi interneta, koji uključuju brzine do 60 Mbps, dostupni su bez dodatnih usluga telefona ili TV-a.

10 Mbps možda je dovoljno za surfanje, slanje mailova, korištenje Facebooka. Ali, ako želite gledati filmove, igrati igrice, kupovati putem interneta, slušati glazbu, online se educirati ili pronalaziti literaturu za posao ili školu te streamati predavanja s drugih fakulteta...  - isprobajte prednosti velikih Internet brzina i bezbrižno uživajte u svojim omiljenim online aktivnostima.

Optima Telekom u svojim paketima pruža brzine do 60 Mbps te vam, ovisno o tehničkim mogućnostima, automatski pruža najveću moguću brzinu na vašoj lokaciji. Instalacija je brza i jednostavna bez potrebe za bušenjem zidova i uvođenjem dodatnih kablova.

Optimin brzi Internet pružit će vam sigurnost, uštedjeti vrijeme i novac te će pružiti vrhunsko online iskustvo svim članovima kućanstva. Paketi samostalnog neograničenog i brzog interneta dostupni su za 149 i 159 kn mjesečno ovisno o brzini, a oba bez ugovorne obveze. Dodatna pogodnost jest ta da je u  navedenu cijenu uključen i modem!

Imajući na umu važnost jakog WI-FI signala, Optima je u svoju ponudu uvrstila i kompatibilni bežični pojačivač dometa koji će značajno poboljšati kvalitetu i proširiti domet Wi-Fi signala u vašem domu, a dostupan je za samo 8 kuna mjesečno.

Optimini paketi interneta idelani su za one kojima je potrebna upravo samo ta usluga, što pruža dodatan osjećaj slobode. No ukoliko vam se promijene potrebe uvijek imate mogućnost nadogradnje svog interneta uslugama TV-a ili telefona. Uz Optiminu Slagalicu možete složiti točno ono što i koliko vam treba.