Optima Telekom nudi jedinstvenu promociju frizerima, kozmetičarima i ostalim malim poduzetnicima

Optima Telekom nudi jedinstvenu promociju frizerima, kozmetičarima i ostalim malim poduzetnicima
DepositPhotos

Optima Telekom je lansirao promotivnu ponudu za sve male poduzetnike i obrtnike čije poslovanje uključuje i čekaonice. Ova jedinstvena promotivna ponuda nudi popuste na redovne cijene paketa uz koje Optima Telekom još daje i šestomjesečnu pretplatu na najčitaniji hrvatski tjednik - Gloriju.

Uz vlasnike frizerskih, kozmetičkih i pedikerskih salona te liječničkih ordinacija ponuda je zanimljiva i vlasnicima kafića, odnosno svima koji žele da im klijentice i klijenti kvalitetno provode vrijeme. Njima Optima Telekom osigurava besprijekoran Wi-Fi signal, bogat izbor televizijskih programa te sada i Gloriju. Paketi Optima Telekoma sadrže neograničeni Internet uz brzine do 60 Mbps, neograničene razgovore u fiksnoj mreži prema svim operatorima u HR i to bez naplate uspostave poziva, a trio paketi donose i 88 kvalitetna TV kanala s naprednim funkcionalnostima poput snimalice i upravljanja vremenom.

Uz promociju, duo paketi interneta i televizije uz ugovornu obvezu na dvije godine dostupni su već od 108 kuna mjesečno, dok mjesečna naknada za trio pakete počinje od 184 kuna. Sa šestomjesečnom pretplatom za tjednik Gloriju, mali poduzetnici i obrtnici uz ovu promociju imaju priliku uštedjeti do 870 kuna.