Optima Telekom lansirala novi DUOiPol paket

Optima Telekom lansirala novi DUOiPol paket
Fotolia

Optima Telekom je na domaće tržište lansirala potpuno novu kategoriju proizvoda naziva DUOiPol paket. Riječ je o duo paketima interneta i telefona koji donose mogućnosti napredne televizije - Snimalicu, Pauzu, Gledaj propušteno, You Tube na TV-u. Paketi su dostupni bez ugovorne obveze, već od 169 kuna mjesečno. Ovisno o afinitetima i mogućnostima kućnog budžeta mogu se nadograditi i korisnici imaju mogućnost na tri ili sedam dana aktivirati puni trio paket bez ugovorne obveze.

U sklopu nove ponude DUOiPol paketa, Optima Telekom jedini na tržištu svojim korisnicima uz neograničeni Internet i razgovore u duo paketima, sada daje i uređaj OptiTV prijemnik koji im omogućuje potpunu kontrolu televizijskog sadržaja, a time i njihovog vremena.

OptiTV prijemnik omogućava gledanje zemaljskih TV kanala digitalno, na OptiTV platformi umjesto putem DVB-T uređaja i antene. Uz poboljšanu sliku i punije boje, platforma donosi besplatno korištenje niza naprednih mogućnosti digitalne televizije poput Snimalice, Pauze, Gledaj propušteno te YouTube-a na TV prijemniku. Uz ove funkcije, korisnici DUOiPol paketa mogu i unajmljivati filmove iz bogate videoteke koja sadrži više od 4.000 popularnih naslova.

Korisnici DUOiPol paketa s ovim pogodnostima dobivaju mogućnost kontrole svoga vremena. Primjerice, nikad više ne trebaju žuriti na početak omiljene serije jer je uvijek mogu pogledati s odmakom - i do 72 sata unatrag, a mogu je i snimiti pa pogledati kad im najviše odgovara.

Ima li korisnik DUOiPol paketa želju pogledati sadržaj koji se nalazi na nekom od kanala iz trio paketa, uvijek može, bez ugovorne obveze,  uključiti opciju Osnovni 3 dana ili Osnovni 7 dana i uživati u punokrvnom trio paketu s najviše dokumentarnih i dječjih te velikim izborom filmskih kanala.

U novom DUOiPol paketu nema skrivenih trosÌŒkova, nema naknade za uspostavu poziva, ovisno o paketu korisnicima se pruža neograničeni Internet do 16 Mbps ili do 60 Mbps te funkcionalnosti napredne televizije.