Optima Telekom krenula s novom promocijom u sklopu koje poklanja HBO paket zauvijek

Optima Telekom krenula s novom promocijom u sklopu koje poklanja HBO paket zauvijek
Pixabay

Optima Telekom krenula je s novom promocijom, a u sklopu koje nudi usluge TV-a, interneta i telefona, po promotivnoj cijeni i bez ugovorne obveze, te HBO paket na dar dok god koristite odabrani paket iz promocije. Prva na tržištu s tako dobrom ponudom, Optima želi svim svojim postojećim i budućim korisnicima pružiti bezbrižno  zadovoljstvo kućne zabave i odmora.

Uz HBO paket, koji sadrži kanale HBO, HBO 2 i HBO 3, korisnici će moći pratiti  preko 150 filmskih naslova mjesečno, od čega je 20 filmskih premijera koje nećete vidjeti ni na jednoj drugoj televiziji. HBO emitira i najuspješnije serije današnjice poput Igre prijestolja, Twin Peaksa, Carstva poroka, Potpredsjednice, Obitelj Borgia, te obiluje  koncertima, ekskluzivnim događajima, kontroverznim dokumentarcima, ali i sadržajima za najmlađe te obiteljskim filmovima. Paket sadrži i uslugu videa na zahtjev, HBO on Demand, koja vam omogućuje da sami birate što i kada želite gledati u ponudi od minimalno 180 naslova mjesečno.

Iz Optima Telekoma ističu kako sve to korisnici dobivaju na dar zauvijek, a sav sadržaj je  dostupan 24 sata dnevno s hrvatskim titlovima i bez reklama.

Optimini paketi s TV uslugom, već u Osnovnom paketu donose i preko 100 TV i radijskih programa, od kojih je najviše  dječjih i dokumentarnih, a Snimalica i Videoteka dostupne su bez naknade u svim TV paketima.

Internet u Optiminim paketima dolazi  neograničen i s brzinama do 60 Mbps, a Optima će korisnicima, ovisno o tehničkim mogućnostima, automatski pružiti najveću moguću brzinu na korisnikovoj lokaciji. U ponudi paketa interneta i telefona, korisnicima je dostupan i bežični pojačivač koji će značajno poboljšati kvalitetu i proširiti domet Wi-Fi signala u vašem domu, za samo 1 kunu mjesečno.

U segmentu telefonskih razgovora također su dobre vijesti za korisnike, jer su u novoj ponudi svi pozivi unutar Hrvatske potpuno neograničeni.