Optima časti kinom cijelu obitelj

Optima časti kinom cijelu obitelj
DepositPhotos

Zbog današnjeg ubrzanog načina života, uz poslovne obveze roditelja i školske obveze djece, slobodno vrijeme svake obitelji predstavlja pravi luksuz. Optima Telekom zna koliko je važno vrijeme koje članovi obitelji provode zajedno i zato je pokrenula projekt “Optima časti kinom cijelu obitelj“ u sklopu kojeg obiteljima svaki mjesec poklanja besplatnu projekciju filma.

Od mjeseca listopada, druge subote svakog mjeseca, u CineStar kinima u Slavonskom Brodu, Splitu, Zagrebu (Arena Centar), Varaždinu, Rijeci i Osijeku, Optima Telekom obiteljima poklanja projekciju filma.  Prva projekcija za male i velike filmoljupce održat će se u navedenim gradovima, 13. listopada 2018. kada će naši prvi gledatelji na velikom platnu moći pogledati animirani film Vili Kočnica i saznati kako je u imaginarnom svijetu u kojem žive automobili, jedan taksi postao kralj ceste. Projekcija filma počinje u 16.30 sati.

Ulaznice za film mogu se pokupiti na blagajnama CineStar kina devet dana prije svake projekcije filma sve do početka projekcije, a dobiti se mogu minimalno dvije ili maksimalno pet ulaznica. Ulaznice je potrebno preuzeti na vrijeme jer su mjesta u kino dvoranama ograničena.

Okupite svoje najmilije i neka od ovog listopada, druga subota u mjesecu bude dan za obiteljsko druženje uz film i Optima Telekom. Opustite se, nasmijte, zabavite i iskoristite zajedničko vrijeme sa svojom obitelji kako bi stvorili nove uspomene kojih ćete se rado sjećati.

Više informacija potražite na optima.hr/subotajezaobitelj