Online konferencija „Computer Vision Talks by Visage Technologies“

Online konferencija „Computer Vision Talks by Visage Technologies“
DepositPhotos

U subotu 27. veljače održava se edukativna online konferencija pod nazivom Computer Vision Talks by Visage Technologies. Konferencija je namijenjena svima koje zanima računalni vid, bez obzira na prethodno iskustvo, a sudjelovanje je besplatno.

Organizator konferencije je firma Visage Technologies koja već gotovo 20 godina uspješno razvija rješenja bazirana na računalnom vidu. Nalaze se među najbrže rastućim firmama u EMEA regiji već 3 godine, a kontinuirano rastu i kao tim, pa su tako početkom godine prešli brojku od 100 zaposlenih.

Prezentacije će voditi iskusni inženjeri iz Visage Technologies tima koji je dosad razvio dva SDKa, desetke specijaliziranih web i mobile rješenja za klijente iz cijelog svijeta, te doprinio tehnologiji koja se koristi u vrhunskim automobilima kao što je Mercedes G klasa i potpuno električni Polestar 2.

Očekuje vas čak 9 tema iz polja računalnog vida i strojnog učenja - od najnovijih istraživanja i teorije do najboljih praksi i zanimljivih primjena. Osim predavanja, konferencija nudi i odličnu priliku za networking, kao i sudjelovanje u kvizu - naravno, na temu računalnog vida.

Konferencija će se održati na engleskom jeziku, a prijave su otvorene na službenoj stranici, gdje možete pronaći i dodatne informacije o samom događaju.