Održana trodnevna konferencija o digitalnoj transformaciji

Održana trodnevna konferencija o digitalnoj transformaciji

Stručnjaci i istraživači iz akademske zajednice, gospodarstva i javne uprave okupili su se u Zagrebu na konferenciji Digital Transformation Conference DTC 2018. Već prvog od tri dana održavanja doneseni su zaključci koji bi trebali doprinijeti digitalnoj transformaciji te ekonomskom napretku društva.

Ključna poluga za razvoj društva i digitalnu transformaciju suradnja je proaktivnih sveučilišta i inovativnog gospodarstva uz poticaje javne uprave. Najvažnije pitanje sveukupnog razvoja jest razvijati pametne sustave uz pomoć digitalnih platformi od Smart Industry, Smart City do Smart Government sustava, zaključak je prvog dana konferencije o digitalnoj transformaciji.

Trodnevna konferencija Digital Transformation Conference 2018 okupila je stručnjake i istraživače iz akademske zajednice, gospodarstva i javne uprave. Događaj su zajedničkim snagama organizirali zagrebački Ekonomski fakultet, Fakultet organizacije i informatike, Inovacijski centar Nikola Tesla, Ustanova za obrazovanje odraslih ILBA i InfoDom Grupa.