Održan prvi Verso Altima Regional Forum

Održan prvi Verso Altima Regional Forum

U Sarajevu je održan prvi Verso Altima Regional Forum, jedan od značajnijih poslovno-tehnoloških događaja u Bosni i Hercegovini. Forum je okupio više od 250 sudionika iz cijele Europe, a održana su 23 predavanja renomiranih stručnjaka.

Nakon nekoliko godišnjih lokalnih događaja, Forum je proširio platformu digitalnih trendova i izvan granica. Prošle je godine konferenciju posjetilo gotovo 200 sudionika koji su pratili prezentacije domaćih i stranih stručnjaka. Potaknuti odličnim reakcijama, odazivom i potrebama tržišta, taj je događaj proširen i poprimi je regionalni karakter te je okupio vodeće svjetske ICT dobavljače koji su predstavili najnovija rješenja te trendove u digitalnoj budućnosti.

Forum je nakon uvodnih predavanja podijeljen u dvije cjeline, tehnološku i poslovnu. Kroz tehnološku su se razmjenjivali svjetski poznati predavači, a prezentacije je obilježila nužnost digitalne transformacije poslovanja i modeli integracije digitalnih potreba. Poslovnom cjelinom dominirala su korisnička iskustva iz regije, i prezentacija o GDPR-u i zaštiti osobnih podataka te primjena GDPR regulative u svakodnevnom poslovanju.