Od novih proizvoda do modela poslovanja – dizajnirajte održivu budućnost s Markom Shaylerom

Od novih proizvoda do modela poslovanja – dizajnirajte održivu budućnost s Markom Shaylerom

Od pojedinca pa sve do velikih tvrtki i brendova – imperativ je današnjice razmišljati i djelovati održivo, stoga je krajnje vrijeme da počnemo dizajnirati za bolju budućnost. Misija je to i sljedećega izdanja u produkciji HOWtoWOW akademije: 7. lipnja 2022. u magičnom prostoru Garden Breweryja održat će se radionica Sustainable Innovation, koja će pomoći raskrinkati greenwashing te otkriti kako razviti neodoljive nove proizvode, održive modele poslovanja i svježe načine razmišljanja.

HOWtoWOW akademija već devetu sezonu svim sudionicima industrije tržišnih komunikacija, bili oni agencije ili oglašivači, omogućuje pristup najboljim svjetskim praksama i vrhunskim stručnjacima kako bi kroz nova znanja osigurali još svjetliju budućnost struke, a zahvaljujući podršci Mastercarda u Zagreb na pragu ljeta s novom dozom inspiracije stiže Mark Shayler. Da je ovaj stručnjak za održivost, inovacije i poduzetništvo te jedan od najkarizmatičnijih britanskih govornika ujedno najpoznatiji miljenik HOWtoWOW publike, potvrđuju i najviše ocjene (5,0) njegovih nezaboravnih coaching sesija.

Kad nije na pozornici, radi kao konzultant i tvrtkama pomaže stvoriti nenadmašne strategije, proizvode i poslovne modele globalnim tvrtkama kao što su Amazon, Nike, Coca Cola, Unilever, Proctor and Gamble te IKEA. Nakon savjeta o besprijekornom javnom nastupu te radionice o stvaranju autentičnoga biznisa u očaravajućim Rastokama u sklopu HOWtoWOW akademije, Shayler se vraća kako bi mantre o ekologiji i boljem svijetu svim polaznicima pomogao provesti u kvalitetna djela, a u osunčanoj atmosferi Garden Breweryja inspirativnih ideja bit će zasigurno napretek.

O boljoj budućnosti uz organizatore iz Hrvatske udruge društava za tržišno komuniciranje (HURA-e) misli i Mastercard, partner ove radionice, koji je za korisnike Mastercard® kartica osigurao ekskluzivne pakete “1 + 1”: za cijenu jedne kotizacije dobivate još jednu gratis! VAŽNO: Broj je ekskluzivnih paketa ograničen, a poseban su dar u sklopu ekskluzivnih paketa i knjige Marka Shaylera.

Ekskluzivni paketi dostupni su na poveznici, a više informacija o HOWtoWOW akademiji pronađite na www.hura.hr/howtowow.

Još iz kategorije

Završena je deveta sezona A1 Adria League,  ali nema odmora za esportaše

Završena je deveta sezona A1 Adria League, ali nema odmora za esportaše

25.06.2022.

Na završnici devete sezone A1 Adria League, koja se održavala u sklopu Reboot Online Games Weeka od 15. do 19. lipnja u Osijeku, okrunili smo pobjednike u posljednje tri igre – CS:GO, Brawl Stars i FIFA22. Prvaci u igrama Clash Royale, PUBG: BATTLEGROUNDS, League of Legends i VALORANT poznati su bili tijekom proljetne sezone.

Drastičan pad interesa za kriptoaplikacijama u Europi

Drastičan pad interesa za kriptoaplikacijama u Europi

24.06.2022.

Tržište kriptovaluta na globalnoj je razini u određenom padu, što se odrazilo i na aplikacije koje se vežu uz njih. Bankless Times je to zorno prikazao kroz istraživanje i ukazao na podatak da je u Europi zabilježeno 19,9 milijuna prvih instalacija kriptoaplikacija kroz prva tri mjeseca ove godine.

Hrvatska je u plusu 56,88 milijardi kuna u odnosu na uplaćena sredstva u proračun Europske unije

Hrvatska je u plusu 56,88 milijardi kuna u odnosu na uplaćena sredstva u proračun Europske unije

24.06.2022.

Na 127. sjednici Vlade Republike Hrvatske ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Nataša Tramišak predstavila je Izvješće o stanju iskorištenosti sredstava ESI fondova u Republici Hrvatskoj koje je potom usvojeno.