Od danas HTC One dostupan u Vip centrima

Od danas HTC One dostupan u Vip centrima

Dugoočekivani HTC One stigao je u Vip centre, a maloprodajna cijena uređaja iznosi 5.799,00 kuna.

Tijekom promotivnog razdoblja od 9.5. do 25.5.2013. samo u Vip webshopu korisnici koji se odluče na kupnju HTC One uređaja uz kombinaciju novih tarifa i opcija imaju dodatnu pogodnost kupnje HTC MediaLink HD uređaja za samo 1 kunu, a čija komercijalna vrijednost iznosi 599 kuna. HTC MediaLink HD vam omogućava bežično dijeljenje multimedijalnog sadržaja sa vašeg pametnog telefona na vaš HD TV.

HTC MediaLink HD je brz, jednostavan za korištenje, potpuno bežičan i omogućava vam streaming vašeg najomiljenijeg sadržaja. Također, HTC Media Link HD može pohraniti do 30 fotografija pomoću nove značajke digitalnog okvira za fotografije tako da možete dijeliti fotografije visoke razlučivosti s telefona izravno na televizor i to bežično.

Način rada s dvostrukim zaslonom omogućuje vam dijeljenje filmova ili dijaprojekcija fotografija na televizoru dok na HTC uređaju šaljete e-poštu, pretražujete web ili koristite aplikacije. Kupovina putem Vip webshop-a  dostupna je putem linka: http://webshop.vip.hr/

Istu pogodnost mogu ostvariti i korisnici koji se odluče na kupnju ovog uređaja putem telefonske prodaje na broj 091 7790 za poslovne korisnike ili 091 7794 za privatne korisnike.