Objavljena imena prvih predavača na Danima komunikacija

Objavljena imena prvih predavača na Danima komunikacija

Festival Dani komunikacija ove će se godine održati od 28. do 31. ožujka u hotelu Lone u Rovinju. Kako bi taj događaj i ovaj put bio privlačan svima iz komunikacijske i marketinške industrije, organizatori su se potrudili ponovno dovesti zapažene goste.

Odgovore na globalna pitanja u komunikacijskoj industriji iz prve ruke posjetitelji će moći saznati od cijenjenih predavača iz cijelog svijeta koji će na tri dana postati dio rovinjske zajednice. Prvi najavljeni govornici tradicionalno bogatog programa su marketinška zvijezda i osvajač prestižne nagrade za najboljeg oglašivača na svijetu Matt Biespiel te globalni direktor inovacija Accenture Interactivea Yousef Tuqan Tuqan.

Biespiel, čovjek koji je u ulozi globalnog direktora marketinga McDonald'su dvije godine zaredom donio titulu najefikasnijeg brenda na svijetu, osvojio je i najpoželjniju marketinšku nagradu na prestižnom međunarodnom festivalu kreativnosti u Cannesu, onu za najboljeg oglašivača na svijetu. Upravljao je komunikacijom McDonald'sa u 118 država diljem svijeta, a dobro poznati slogan "i'm lovin it" i prateća melodija niz godina su bili pod njegovim vodstvom.

Tuqan Tuqan je Global Design & Innovation Principal Director and Digital Evangelist tvrtke Accenture Interactive. Vizionar digitalnog marketinga svjetskog glasa o digitalnim trendovima budućnosti i mitovima već godinama predaje u Cannesu kao jedan od najpopularnijih predavača tog cijenjenog festivala.

„Ove godine u Rovinju brišemo granice i povezujemo se s cijelim svijetom. Potvrdili smo dolazak globalnih lidera na festival, stoga su moja očekivanja vrlo jasna - da Hrvatska tijekom ta tri dana postane centar komunikacijske industrije“, izjavila je direktorica Dana komunikacija i programa festivala Dunja Ivana Ballon.