Objavljen preliminarni program trećeg izdanja Diablog konferencije

Objavljen preliminarni program trećeg izdanja Diablog konferencije
DepositPhotos

Diablog, konferencija koja se bavi blogerima i influencerima i koja će se održati 21. studenog u Zagrebu, na svojoj web stranici objavila je preliminarni program. Predavač koji otvara konferenciju posebni je gost iz Austrije, Mike Arens. On je sociolog, marketingaš i digitalni savjetnik, a ujedno i influencer koji svoje prisustvo na društvenim mrežama gradi pod imenom @mopskonrad. Na konferenciji će pričati o svojim iskustvima i trendovima u influencers marketingu.

Food bloger Darko Kontin i projekt menadžerica Ana Car iz tvrtke Infinum predstavit će rad novoosnovanog kulinarskog studija Flavorific i kroz njega prezentirati kako se radi vrhunski digitalni sadržaj. Blogerice i influencerice Maša Zibar (@mashinthebeauty) i Matea Frajsberger (@click4chic) otkrit će svoj put od hobija do profesionalnog i vrlo uspješnog bavljenja se društvenim mrežama.

Na konferenciji će i ove godine biti provedeno istraživanje o blogerskoj sceni, a svi zainteresirani blogeri mogu se prijaviti putem društvenih mreža. Organizatori će i na ovom izdanju Diabloga temeljem istraživanja ponovno odabrati najbolje blogere i brendove.