Objavljen cjeloviti raspored predavanja na WinDaysima

Objavljen cjeloviti raspored predavanja na WinDaysima

Foto: Microsoft

Microsoft Hrvatska objavio je konačni raspored predavanja na ovogodišnjim WinDaysima, osamnaestom po redu izdanju konferencije koja će se od 24. do 27. travnja održati u Poreču. WinDays Business ove će godine ponuditi pet novih programskih smjerova, dok će tijekom Technology konferencije biti održano više od 140 predavanja.

WinDays Business konferencija prvi put ima programske smjerove koji će se baviti sa šest industrija koje su do sada bile uklopljene u redovni program, a od ove su godine, uzimajući u obzir aktualnost tema, dobile zasebno mjesto. Riječ je o financijskim institucijama, proizvodnji, maloprodaji, javnoj upravi i obrazovanju te zdravstvu. Zdravstveni će dio biti organiziran u suradnji s IN2 Grupom koja će okupiti dionike iz sektora zdravstva na Hospital Daysima, konferenciji koja je postala dio WinDaysa.

Od istaknutih govornika, organizator posebno ističe gostovanje Taavija Kotke, prvog direktora informatike estonske Vlade. On je začetnik e-Estonije, projekta najnaprednije svjetske digitalne nacije i suosnivač prvog svjetskog programa e-Rezidenata. Također se kao jedno od najzanimljivijih predavanja ističe ono Jeremyja Whitea, izvršnog urednika časopisa Wired na temu umjetne inteligencije. Među istaknutim govornicima, Microsoft posebno ističe i keynote Marka van Rijmenama, osnivača tvrtke Datafloq i jednog od najistaknutijih predstavnika iz Big Data svijeta.

Još iz kategorije

Bolt pokrenuo dvije nove usluge u Hrvatskoj – Bolt for Business i Bolt Comfort

Bolt pokrenuo dvije nove usluge u Hrvatskoj – Bolt for Business i Bolt Comfort

25.06.2019. komentiraj

Bolt je uveo dvije nove usluge – Bolt for Business, portal koji omogućava tvrtkama da upravljaju i plaćaju sve svoje poslovne vožnje te uslugu Comfort koja privatnim i poslovnim korisnicima nudi udobnije vožnje u prostranijim osobnim automobilima.

Skok Huaweia na BrandZ ljestvici

Skok Huaweia na BrandZ ljestvici

24.06.2019. komentiraj

Huawei je ojačao svoju poziciju na vodećem globalnom indeksu brendova te tako povećao vrijednost svog brenda. BrandZ-ova godišnja studija 100 najvrjednijih globalnih brendova, koju je objavio istraživački tim WPP-a Kantar, rangira Huawei na 47. mjesto (skok za jedno mjesto u odnosu na prošlu godinu), s osam posto povećanja vrijednosti brenda. Ovo je četvrta godina zaredom da je Huawei uvršten među 50 najboljih.

Poznati pobjednici CS:GO i Dota2, kreće Hearthstone

Poznati pobjednici CS:GO i Dota2, kreće Hearthstone

23.06.2019. komentiraj

Vrhunac je 3. sezone A1 Adria League powered by ESL koja se igra online. Poznati su pobjednici CS:GO i Dota2. Što se tiče mobilnih igara, završile su kvalifikacije za Clash Royale i idućeg vikenda saznat ćemo pobjednika. Istovremeno će se igrati kvalifikacije za četvrtu igru – Hearthstone, najpopularniju digitalnu kartašku igru.