Novi direktor IBM Hrvatska Damir Zec

Novi direktor IBM Hrvatska Damir Zec

Iz IBM-a je potvrđeno kako je na funkciju poslovnog direktora (Country Director) na kojoj će biti odgovoran za sve prodajne aktivnosti  IBM-a na hrvatskom tržištu, uključujući cjelokupni portfelj IBM-ovih proizvoda i usluga, imenovan Damir Zec. On će na mjestu direktora IBM Hrvatska zamijeniti Krešu Pericu koji odlazi na novu regionalnu funkciju u IBM-u.

Ona, kako tvrde u IBM-u, ima bogato znanje i dugogodišnje iskustvo koje je stekao na vodećim pozicijama unutar IBM-a Hrvatska te na pozicijama člana Uprave, izvršnog direktora i vlasnika u IT tvrtkama MDS Metalka, Azelija, Dignus, Recro-net u Hrvatskoj tijekom posljednjih 20 godina.

„Iznimno sam ponosan i sretan što ću obnašati funkciju poslovnog direktora u ovako važnom trenutku za razvoj IBM-a na hrvatskom tržištu“, izjavio je Damir Zec prilikom imenovanja na novu funkciju, te dodao kako ga „posebno raduje što ću i dalje nastaviti raditi s predanim i stručnim timom  IBM-a Hrvatska, ali i postati važan dio uspjeha IBM-ovih korisnika i poslovnih partnera“.