Novi CISEx Friday u Virovitici

Novi CISEx Friday u Virovitici
Fotolia

Nakon odličnih druženja u Osijeku, Rijeci, Splitu i Čakovcu, ovaj mjesec CISEx Friday seli u Viroviticu. U organizaciji tvrtke Plava tvornica, te uz podršku E-nkubatora Virovitica, VŠMTI te Županije Virovitičko - podravske pripremljena su za sve članove, buduće članove i prijatelje proizvodnje i izvoza softvera brojna zanimljiva predavanja, te odlična prilika za druženje.

Prvi dio s predavanjima održat će se u prostoru Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici (VŠMTI) na adresi Matije Gupca 78, Virovitica, s početkom u 16 sati, nakon čega ćemo se oko 19 sati preseliti u obližnji lounge bar u centru grada Mount Everest, Trg Franje Tuđmana bb, Virovitica.

U goste stižu izuzetno važna imena domaće softverske industrije, te više institucija koje aktivno prate ovu industriju. Zaista bi bila prava šteta propustiti priliku da čujete njihove poruke, informirate se o projektima na kojima rade, te nakon toga s njima uživo popričate.

Na 11. CISEx Fridayu i prvom virovitičkom, predavanjima će vam se predstaviti:

  • Frane Šesnić - Tehnološki park Zagreb
  • Ivo Lukač - CISEx
  • Mihovil Barančić - CRANE
  • Boris Čagalj - HBOR
  • Predstavnik HAMAG-a
  • Igor Andrović - E-nkubator Virovitica
  • Ivica Horvat - Plava tvornica d.o.o.
  • Nandino Lončar - Osijek Software City

Okupljanje će se iskorititi i za promociju virovitičkog projekta „E-inkubator sa i bez zidova“ vrijednosti 960.215 eura ili nešto više od sedam milijuna kuna od kojih bespovratna sredstva Europske unije iz fonda IPA BRI predstavljaju 719.777 eura, dok će Virovitičko-podravska županija izdvojiti 221.137 eura, a VIDRA (Agencija za regionalni razvoj VPŽ) 19.300 eura.

Ulaz na CISEx Friday je besplatan, a na njemu se već tradicionalno okupljaju svi koji vole informatiku ili koji bi od nje jednog dana željeli živjeti, programeri, dizajneri, konzultanti, voditelji projekata, menadžeri, studenti, učenici, profesori, stručnjaci za marketing, financije, pravo i svi drugi koje ova industrija može povući u smjeru stvaranja nove proizvodnje u virovitičkom kraju.

Više o događanju pronađite na https://www.entrio.hr/event/11-cisex-friday-virovitica-620