Nove HT tarife za poslovne i privatne korisnike

Nove HT tarife za poslovne i privatne korisnike
Fotolia

Nova Magenta 1 ponuda privatnim korisnicima nudi brzine od minimalno 20Mbit/s za 149kn/mj, dok će nova M1 Business s mjesečnim poticajima za uporabu digitalnih alata funkcionirati kao platforma za digitalizaciju malih i srednjih poduzeća.

Upravo nova infrastruktura fiksne i mobilne mreže omogućit će najkvalitetnije Internet usluge u svim dijelovima Hrvatske po pristupačnim cijenama za svako hrvatsko kućanstvo. Nova ponuda uključuje brzi Internet i razgovore prema fiksnim i mobilnim mrežama već od 149kn u Magenti 1 na brzini od minimalno 20Mbit/s s još većom dostupnosti koristeći 4G i optičku mrežu. U mobilnom segmentu Hrvatski Telekom svim svojim M1 korisnicima nudi bogatu mobilnu tarifu za 1 kn prvih 6 mjeseci, koja sadrži 20GB, neograničene minute i SMS-ove, Maxtv To Go te jednu aplikaciju s neograničenim prometom po izboru.

Kreirana je i nova Magenta 1 Business ponuda koja izlazi u rujnu, koja će funkcionirati kao jedinstvena platforma sa svim potrebnim uslugama i opcijama za digitalizaciju malih i srednjih poduzeća. Jedina na tržištu nudi sve za opremanje digitalnog ureda po principu „ključ u ruke“ - jednostavnost, najbolje partnere i poseban mjesečni poticaj za upotrebu digitalnih alata poput pohrane podataka, backup, O365, mini CRM, informatičku opremu.

Uz nove ponude za poduzetnike, HT ima plan daljnjeg širenja NB-IOT mreže, čime se potiče hrvatske IT tvrtke u razvoju IoT rješenja. Procjenjuje da će do 2020. preko 30 milijardi uređaja u svijetu biti povezani na Internet, što svrstava IoT u jedna od najbrže rastućih područja. Zahvaljujući  prvoj komercijalnoj mreži u Hrvatskoj HT se pozicionirao kao najrelevantniji akter na tržištu, koji zahvaljujući članstvu u DT grupi pomaže svojim partnerima u proboju na EU tržište.