Kadrovsko pojačanje

Nova regionalna Marketing Managerica Crowea Sanja Buterin

Nova regionalna Marketing Managerica Crowea Sanja Buterin

Revizorsko-konzultantska tvrtka Crowe Hrvatska osnažila je svoj tim marketinškom stručnjakinjom Sanjom Buterin koja je preuzela funkciju regionalnog Marketing Managera gdje će biti zadužena za marketing i komunikacije u široj europskoj regiji.

Kako tvrde, Sanja Buterin donosi više od dva desetljeća iskustva u vođenju marketinških teamova i agencija. Prije prelaska u konzalting industriju, Buterin je karijeru razvijala u internacionalnim tvrtkama s područja automobilske i ICT industrije, a posljednjih godina posvetila se skaliranju domaćih tvrtki Infobip i Gideon Brothers na globalna tržišta.

“Raduje me što ću nastaviti razvijati funkciju regionalnog marketinga u Crowe mreži. Smatram da postoji veliki potencijal da brend ove svjetske konzultantske mreže još više osnažimo u našoj regiji te našim partnerima i klijentima ponudimo dodanu vrijednost “, navodi Sanja Buterin.

“Vjerujem da će nam Sanjino bogato iskustvo i vještine vođenja pomoći, ne samo da bolje komuniciramo našu stručnost, široki portfelj usluga i predanost klijentima već i ojačamo našu tržišnu poziciju kroz kolaboracijski pristup u regiji“, zaključuje Reno Budić, Managing Partner Crowe Hrvatska.