Nova PMIDayz konferencija uskoro u Osijeku

Nova PMIDayz konferencija uskoro u Osijeku

Udruženje PMI Hrvatska od 3. do 5. lipnja u Osijeku organizira PMIDayz, regionalnu konferenciju voditelja projekata.  Riječ je o jednoj od tri poslovne konferencije u Hrvatskoj koje u svom sadržaju sustavno pokrivaju teme iz upravljanja projektima. Cilj je popularizirati tu tematiku kako bi šira publika shvatila važnost upravljanja projektima.

Konferencija počinje u petak, 3. lipnja pretkonferencijskom „igraonicom“ „Malo mi za sriću treba“ pod vodstvom Ivana Petrića. Središnji dio događaja je u subotu, 6. lipnja, u prostoru „Stare pekare“ u osječkoj Tvrđi. Program će se održavati od 9 do 17 sati, a ovogodišnjom temom konferencije “Upravljanje projektima u kriznim i neizvjesnim vremenima“ organizatori žele ukazati na svakodnevicu voditelja projekata koji u svom poslu moraju „živjeti projekt“ i biti spremni na manje, veće i velike izazove. Posebni gost na konferenciji bit će Goran Milić, novinar, urednik i voditelj.

U nedjelju, 5. lipnja, održat će se PMIDayz team building. Riječ je o tradicionalnom druženju u neformalnoj atmosferi uz gastronomske specijalitete Slavonije i Baranje. Više informacija o konferenciji i obrazac za prijavu sudjelovanja možete pronaći na  adresi: www.pmidayz.com.