Nova jesenska akcija iz Iskona

Nova jesenska akcija iz Iskona

Glumica Nina Violić ponovno je zasukala rukave s ciljem da u seriji reklamnih spotova što bolje predstavi novu jesensku akciju iz Iskona. Zauzela je svoje mjesto u Iskonovom pozivnom centru i spremna čeka pozive - njezino prijateljstvo s narančastim telekomom sada je već toliko čvrsto da Nina korisnicima može srediti cijene preko veze.

Cijene kao preko veze

Solo Internet paket brzine do 100 Mbps se u Iskonovoj jesenskoj akciji može ugovoriti za samo 99,90 kuna mjesečno, dok za 169,90 kuna mjesečno dolazi TRIO paket s TV-om i telefonom. Korisnici ostvaruju cijenu preko veze ako svoj paket odaberu u kombinaciji s Iskon.Mobile tarifom, koja je ustvari glavni razlog velikog jesenskog čašćenja.

Iskon časti jer ima mobilnu tarifu!

Iskon je svoju mobilnu tarifu predstavio prije nešto više od godinu dana, a nakon osvježenja ponude tj. trajnog sniženja cijene na samo 100 kuna mjesečno Iskonovci su pohrlili po svoju pretplatu u Iskon. „Broj korisnika koji odabiru Iskon.Mobile tarifu je premašio sva naša očekivanja ove godine. Razlog je jednostavan: ponuda je izvrsna. Za 100 kuna mjesečno Iskonovac dobiva 8GB podatkovnog prometa i 2000 jedinica za razgovore i SMS nakon što se poveže s još 1 ili 2 SIM-ice. Tu je pogodnost iskoristilo čak 70% naših Iskon.Mobile korisnika, zadovoljnih tarifom koja po odličnoj cijeni nudi sve potrebno za bezbrižno pričanje i surfanje.“, pojašnjavaju u Iskonu.

U Iskonovoj „kao preko veze“ kombinaciji  se, uz mobilnu tarifu, nalazi i fiksni Internet najveće moguće brzine dostupne na adresi korisnika. U ponudi su optičke brzine (100 ili 200 Mbps), VDSL (do 50 Mbps) i ADSL (do 10 Mbps), a dostupnost se lako provjerava upisom svoje adrese na poveznici https://www.iskon.hr/Za-kucu/Paketi . Iskon jedini u Hrvatskoj u ponudi ima i inteligentnu televiziju koja po želji korisnika na početni zaslon donosi preporuke sadržaja, kao i veliku tražilicu s mogućnošću pokretanja svega što je unazad tjedan dana prikazano na +100 televizijskih kanala.

Posebne cijene „kao preko veze“ spremljene su i za one koji žele bilo koju drugu kombinaciju usluga (npr. net+TV; net+TV+mobilna...) ili trenutno ne mijenjaju mobilnog operatora. Svatko može dobiti svoju neobvezujuću ponudu preko veze pozivom na besplatni broj 0800 1000 ili putem Iskon Facebooka https://www.facebook.com/iskoninternet .

Budući i trenutni Iskonovci koji bi o ponudi „preko veze“ radije pričali sa zvijezdom Iskonove jesenske kampanje, glumicom Ninom Violić, mogu nazvati i njezin Iskon.Mobile broj 099/505-2828. Osim ponude, Nina će im ponuditi i pokoji dobar vic o Iskonovcima.