NEOS dobio titulu Run Friendly Premium poslodavca

NEOS dobio titulu Run Friendly Premium poslodavca

Domaća Data Analytics kompanija Neos dijeljeno je još jedno priznanje - Run Friendly Premium poslodavac. Run Friendly je platforma koja brandira Hrvatsku kao trkačku destinaciju gradeći mrežu hotela, zdravstvenih i obrazovnih ustanova te poslodavaca s ciljem promicanja sporta i kulture zdravog života. Danas mnoge tvrtke vole pokazivati svoju društvenu odgovornost na način da skrbe za dobrobit svojih zaposlenika.

Članstvo u Run Friendly mreži partnera pruža svojim članovima različite pogodnosti u vidu edukacije o zdravom načinu života zaposlenika te popusta u partnerskim Run Friendly hotelima, povoljnijih cijena avio karata, obavljanje pregleda i nabave zdravih namirnica. Za dobivanje prestižnog Premium statusa Neos je trebao proći proces certifikacije i zadovoljiti cijeli niz kriterija.

Davorin Capan, izvršni direktor Neosa, i sam rekreativni sportaš koji se između ostalog bavi i trčanjem nam je naglasio da je Neos oduvijek bio tvrtka koja svojim djelovanjem pokreće trendove na hrvatskom tržištu i stavlja zaposlenike na prvo mjesto.

„Već kod projektiranja novog ureda smo željeli osmisliti atraktivan prostor koji će samim sadržajem naše djelatnike potaknuti na brigu o vlastitom zdravlju kroz promicanje aktivnog načina života“, govori nam Capan.

„Urede smo opremili tuševima, organizirali smo nutricionističke radionice u sklopu kojih smo svi zajedno pripremali zdrave recepte, a u kuhinji smo uredili kutak sa zdravom hranom uz svakodnevnu dostavu svježeg voća. Također, djelatnicima smo omogućili cijeli niz sportskih sadržaja - od badmintona, trčanja, nogometa do yoge i škole zdravih leđa. Zaposlenici koji žive aktivan život su usmjereni probijanju vlastitih limita, puni su energije, lakše se nose sa stresom i svojim zaraznim entuzijazmom pridonose dobroj atmosferi i uspjehu cijelog tima. Budući da su nas iz Run Friendly Hrvatska prepoznali kao tvrtku s kojom dijele iste vrijednosti, suradnja se nametnula kao logični slijed. Izuzetno sam ponosan što smo postali dio Run Friendly zajednice i što svoju viziju pretačemo u stvarnost“, zaključuje Capan.