NEOS dobio titulu Run Friendly Premium poslodavca

NEOS dobio titulu Run Friendly Premium poslodavca

Domaća Data Analytics kompanija Neos dijeljeno je još jedno priznanje – Run Friendly Premium poslodavac. Run Friendly je platforma koja brandira Hrvatsku kao trkačku destinaciju gradeći mrežu hotela, zdravstvenih i obrazovnih ustanova te poslodavaca s ciljem promicanja sporta i kulture zdravog života. Danas mnoge tvrtke vole pokazivati svoju društvenu odgovornost na način da skrbe za dobrobit svojih zaposlenika.

Članstvo u Run Friendly mreži partnera pruža svojim članovima različite pogodnosti u vidu edukacije o zdravom načinu života zaposlenika te popusta u partnerskim Run Friendly hotelima, povoljnijih cijena avio karata, obavljanje pregleda i nabave zdravih namirnica. Za dobivanje prestižnog Premium statusa Neos je trebao proći proces certifikacije i zadovoljiti cijeli niz kriterija.

Davorin Capan, izvršni direktor Neosa, i sam rekreativni sportaš koji se između ostalog bavi i trčanjem nam je naglasio da je Neos oduvijek bio tvrtka koja svojim djelovanjem pokreće trendove na hrvatskom tržištu i stavlja zaposlenike na prvo mjesto.

„Već kod projektiranja novog ureda smo željeli osmisliti atraktivan prostor koji će samim sadržajem naše djelatnike potaknuti na brigu o vlastitom zdravlju kroz promicanje aktivnog načina života”, govori nam Capan.

„Urede smo opremili tuševima, organizirali smo nutricionističke radionice u sklopu kojih smo svi zajedno pripremali zdrave recepte, a u kuhinji smo uredili kutak sa zdravom hranom uz svakodnevnu dostavu svježeg voća. Također, djelatnicima smo omogućili cijeli niz sportskih sadržaja – od badmintona, trčanja, nogometa do yoge i škole zdravih leđa. Zaposlenici koji žive aktivan život su usmjereni probijanju vlastitih limita, puni su energije, lakše se nose sa stresom i svojim zaraznim entuzijazmom pridonose dobroj atmosferi i uspjehu cijelog tima. Budući da su nas iz Run Friendly Hrvatska prepoznali kao tvrtku s kojom dijele iste vrijednosti, suradnja se nametnula kao logični slijed. Izuzetno sam ponosan što smo postali dio Run Friendly zajednice i što svoju viziju pretačemo u stvarnost“, zaključuje Capan.

Još iz kategorije

Uzrok nastanka uragana otkriva američki tim na čijem je čelu hrvatska znanstvenica

Uzrok nastanka uragana otkriva američki tim na čijem je čelu hrvatska znanstvenica

24.08.2019. komentiraj

Hrvatska znanstvenica, teorijska fizičarka, prof. dr. sc. Željka Fuchs Stone, direktorica Centra za klimu i vodu na institutu New Mexico Tech, poznata i kao lovkinja na uragane, započela je sa svojim kolegama znanstvenicima novi projekt “OTREC”, kojim planiraju razotkriti misterij nastanka uragana.

GNOME  i KDE zajednički za Linux desktop

GNOME i KDE zajednički za Linux desktop

23.08.2019. komentiraj

Linux za desktop računala ima mnogo obožavatelja, ali nikad nije uspio pridobiti mase u smislu kao Windows ili Mac OS, što je posljedica fragmentacije izvedene od strane različitih proizvođača. O tome je pričao i osnivač Linuxa Linus Torvalds, no možda ta kritika više neće vrijediti sad kad su dva najveća rivala za Linux desktop odlučila raditi zajedno.

Stvorena umjetna inteligencija koja može uređivati fotografije bez ikakvog učenja

Stvorena umjetna inteligencija koja može uređivati fotografije bez ikakvog učenja

23.08.2019. komentiraj

Tehnologija je napredovala do iznimnih razina pa tako i ona koja se veže uz fotografiju, tako da su mogućnosti njihova uređivanja probile granice s dolaskom umjetne inteligencije i strojnog učenja. Do te mjere da jesamo djelić određene fotografija dovoljan da bi se izvukli segmenti i stvorila potpuno nova, svježa, poboljšana fotografija...