NEOS dobio titulu Run Friendly Premium poslodavca

NEOS dobio titulu Run Friendly Premium poslodavca

Domaća Data Analytics kompanija Neos dijeljeno je još jedno priznanje – Run Friendly Premium poslodavac. Run Friendly je platforma koja brandira Hrvatsku kao trkačku destinaciju gradeći mrežu hotela, zdravstvenih i obrazovnih ustanova te poslodavaca s ciljem promicanja sporta i kulture zdravog života. Danas mnoge tvrtke vole pokazivati svoju društvenu odgovornost na način da skrbe za dobrobit svojih zaposlenika.

Članstvo u Run Friendly mreži partnera pruža svojim članovima različite pogodnosti u vidu edukacije o zdravom načinu života zaposlenika te popusta u partnerskim Run Friendly hotelima, povoljnijih cijena avio karata, obavljanje pregleda i nabave zdravih namirnica. Za dobivanje prestižnog Premium statusa Neos je trebao proći proces certifikacije i zadovoljiti cijeli niz kriterija.

Davorin Capan, izvršni direktor Neosa, i sam rekreativni sportaš koji se između ostalog bavi i trčanjem nam je naglasio da je Neos oduvijek bio tvrtka koja svojim djelovanjem pokreće trendove na hrvatskom tržištu i stavlja zaposlenike na prvo mjesto.

„Već kod projektiranja novog ureda smo željeli osmisliti atraktivan prostor koji će samim sadržajem naše djelatnike potaknuti na brigu o vlastitom zdravlju kroz promicanje aktivnog načina života”, govori nam Capan.

„Urede smo opremili tuševima, organizirali smo nutricionističke radionice u sklopu kojih smo svi zajedno pripremali zdrave recepte, a u kuhinji smo uredili kutak sa zdravom hranom uz svakodnevnu dostavu svježeg voća. Također, djelatnicima smo omogućili cijeli niz sportskih sadržaja – od badmintona, trčanja, nogometa do yoge i škole zdravih leđa. Zaposlenici koji žive aktivan život su usmjereni probijanju vlastitih limita, puni su energije, lakše se nose sa stresom i svojim zaraznim entuzijazmom pridonose dobroj atmosferi i uspjehu cijelog tima. Budući da su nas iz Run Friendly Hrvatska prepoznali kao tvrtku s kojom dijele iste vrijednosti, suradnja se nametnula kao logični slijed. Izuzetno sam ponosan što smo postali dio Run Friendly zajednice i što svoju viziju pretačemo u stvarnost“, zaključuje Capan.

Još iz kategorije

Booking.com pokreće novu pilot-aplikaciju CityBook u Amsterdamu, Londonu i Parizu

Booking.com pokreće novu pilot-aplikaciju CityBook u Amsterdamu, Londonu i Parizu

20.01.2020. komentiraj

Nova aplikacija pod imenom CityBook koja treba postati univerzalni digitalni vodič za gradove dolazi iz Booking.com-a.  Radi se o responzivnom digitalnom vodiču za gradove koji na jednom mjestu savršeno kombinira inspiraciju, planiranje, navigaciju i doživljaje. Prvi pilot-projekti pokrenuti su danas za Pariz, London i Amsterdam.

Većina građana podržava zabranu rada trgovina nedjeljom

Većina građana podržava zabranu rada trgovina nedjeljom

18.01.2020. komentiraj

Da je odluka kojim slučajem u njihovim rukama, velika većina građana Hrvatske, njih 84%, ukinula bi ili ograničila rad trgovina nedjeljom, otkriva anketa koju je proveo portal MojPosao i u kojoj je sudjelovalo više od tri tisuće ispitanika.

INFOGRAFIKA: Muškarci i dalje stoje iza većine odobrenih patenata, no sve je više i žena

INFOGRAFIKA: Muškarci i dalje stoje iza većine odobrenih patenata, no sve je više i žena

18.01.2020. komentiraj

Tehnologija napreduje iz dana u dan, a nešto sporije prate je društvene promjene, što se može vidjeti iz podatka da iza većine odobrenih patenata diljem svijeta i dalje svoje muškarci. Dakle, žene još uvijek nisu dovoljno prisutne u tehnološkom svijetu, odnosno, ne stoje u dovoljnoj mjeri iza izuma.