SPONZORIRANO

NEM Dubrovnik 2024 otkriva dodatne zanimljivosti iz agende

Organizatori NEM Dubrovnika 2024 također otkrivaju dolazak velikih američkih globalnih studija koji će predstaviti svoje nove projekte, kao i sponzorirati networking događaje.

NEM Dubrovnik 2024 otkriva dodatne zanimljivosti iz agende

Organizatori NEM Dubrovnika 2024 koji će se održati u Hotelu Dubrovnik Palace od 10. do 13. lipnja 2024., otkrili su dodatne detalje ovogodišnjeg programa.

Uz Montyja Sarahana, CEO, ShyShowtime i Bartozsa Witaka, Central and Eastern Europe (CEE) Region, BBC Studios, keynote govore će također održati i:

  • Jamie Cooke, Group SVP and GM Central Eastern Europe, Middle East and Africa, Warner Bros. Discovery

„Veselim se povratku na NEM Dubrovnik. Prije svega zato što je to značajan događaj u industriji, sa zanimljivom postavom govornika, i svi naši klijenti i kolege iz regije će biti prisutni. Zatim, iznimno sam uzbuđen što mogu proslaviti predstavljanje Maxa sa svim posjetiteljima NEM Dubrovnika. WBD poziva sve da nam se pridruže na nevjerojatnoj zabavi tijekom prve večeri“, izjavio je g. Cooke.

  • Nataša Rapaić, Member of the Management Board, Croatian Telecom

“Digitalni svijet se rapidno i nezaustavljivo mijenja i evoluira, a s njime i vrste i načini konzumacije sadržaja. Hrvatski Telekom je oduvijek onaj koji inovira, povezuje i nudi najbolji sadržaj, a bit će zanimljivo na NEM Dubrovniku 2024. razgovarati o aktualnim trendovima i novitetima koji će definirati naredne godine industrije“, podijelila je gospođa Rapaić koja je imenovana predsjednicom Uprave Hrvatskog Telekoma, a na tu dužnost dolazi 1. srpnja 2024. godine.

Velika prisutnost velikih američkih i europskih studija

Organizatori NEM Dubrovnika 2024 također otkrivaju dolazak velikih američkih globalnih studija koji će predstaviti svoje nove projekte, kao i sponzorirati networking događaje.

Paramount Global Content Distribution će drugu godinu za redom ugostiti afterwork happy hour, a Warner Bros. Discovery će predstaviti brend Max tijekom prve večeri te proslaviti s posjetiteljima NEM Dubrovnika.

Ostali veliki američki studiji koji će biti dio službenog programa su Amazon MGM Studios Distribution, Lionsgate i The Walt Disney Company.

Utjecajni europski studio koji je potvrdio svoju prisutnost na NEM Dubrovniku 2024 je All3Media International i sestrinska tvrtka IDTV. Kevin Soares je EVP International Formats u IDTV-u koji nadzire IDTV-ov IP na međunarodnoj razini. Govorit će o uspješnom strateškom pristupu IDTV-a, tvrtke All3Media i jednog od vodećih i najstarijih nizozemskih produkcijskih brendova, koji uključuje razvoj vlastitog IP-a i iskorištavanje kataloga All3Media International kao što su svjetski hit The Traitors, dugogodišnji format poput Linga te njihov najnoviji format The Unknown.

Prisustvo su potvrdili i Atresmedia, ATV, BBC Studios, Beta Film, Fremantle International, Global Agency, ITV Studios, Kanal D, Moonbug Entertainment, Mediawan Rights, Movistar Plus+ International, Newen Studios, Paprika Studios Group, Viaplay Group i mnogi drugi.

Druga postava govornika

Popis govornika ovogodišnjeg NEM Dubrovnika je ažuriran s dodatnim istaknutim sudionicima:

  • Kasia Madera, Presenter, BBC News
  • Ralf Rückauer, Vice President of the Unscripted Department, ZDF Studios
  • Huub van Ballegooy, Senior Vice President Global Creative & Production Support, ITV Studios
  • Kevin Soares, EVP International Formats, IDTV
  • Aleksandra Martinović, Director of Multimedia Division, Telekom Serbia
  • Peter Wassong, Head of TV Content Europe, Deutsche Telekom AG
  • Katarina Pavlović, Program Director, Prva TV and B92
  • Igor Draguzet, Chief Content Officer, CME
  • Vanda Rapti, EVP, Viaplay Select & Content Distribution, Viaplay Group
  • Hanka Kastelicová, VP & Executive Producer of Documentaries, HBO Max Europe

Dubrovnik će u lipnju 2024. ponovno postati središnje mjesto u Europi s jedinstvenim mogućnostima za uspješno umrežavanje, dogovaranje poslova i razmjenu znanja unutar televizijske industrije.

Više informacija možete pronaći na službenim stranicama NEM Dubrovnik 2024.