NEM Dubrovnik 2021. predstavlja prve govornike

NEM Dubrovnik 2021. predstavlja prve govornike

Čekanje je završeno! Nakon godine ispunjene virtualnim sastancima, NEM Dubrovnik 2021. ponovno će na jednom mjestu okupiti vodeće osobe iz svjetske i europske TV industrije. Krajem ljeta, od 6. do 9. rujna 2021. glavna tema u Hotelu Dubrovnik Palace bit će budućnost medija,  najnovija dostignuća i brojne mogućnosti koje su se pojavile nakon godine koja je uvelike utjecala na TV industriju.

 

Neki od prvih potvrđenih govornika događanja NEM Dubrovnik 2021. su:

  • Bill Wijdeveld, potpredsjednik usluga sadržaja platforme za M7 Grupu
  • Frank Spotnitz, izvršni direktor i izvršni producent za Big Light Productions
  • Peter Parmenter, viši dopredsjednik razvoja poslovanja za DAZN
  • Peter Kolosi, zamjenik izvršnog direktora i direktor programa RTL Mađarska
  • Stanislav Georgiev, izvršni direktor za Bulsatcom
  • Natalija Gorščak, direktorica na TV SLO
  • Guy Bisson, voditelj istraživanja za Ampere Analysis
  • Maria Rua Aguete, izvršna direktorica i tehnološka suradnica za Omdiju
  • Katarina Pavlović, direktorica programa Prve srpske televizije
  • Richard John Brešković, šef marketinga Hrvatskog Telekoma

Pogledajte popis svih dosad potvrđenih govornika na službenoj web stranici NEM Dubrovnik 2021.

Ovogodišnji program organiziran je kroz trodnevna predavanja, panele, projekcije i razgovore s predavačima te nezaobilazna dnevna i večernja druženja s ciljem ponovnog umrežavanja uživo. Četvrti i zadnji dan rezerviran je za prikupljanje dojmova te rezimiranje novih znanja i iskustava.

Kako bi se svi sudionici osjećali sigurno, organizatori su ove godine posebno usredotočeni na organizaciju događaja u skladu s epidemiološkim mjerama. NEM Dubrovnik 2021. održat će se uglavnom na otvorenom, uz već dobro poznat pogled na Jadran te ugodan ljetni povjetarac.

Nezaobilazni B2B događaj u CEE regiji

NEM Dubrovnik je B2B događaj koji se svake godine fokusira na razvoj TV industrije u CEE regiji. Redovni posjetitelji ključni su predstavnici pay-tv kanala, FTA kanala, usluga streaminga, telekom operatera i ostalih pružatelja televizijskih usluga, ali i glumci, producenti, redatelji, pisci i drugi sudionici u audiovizualnoj industriji. Dubrovnik će ove godine ugostiti i finaliste natjecanja u pisanju scenarija „NEM Network“, koji će dobiti priliku sastati se s potencijalnim partnerima, kupcima i/ili investitorima iz industrije.

Još iz kategorije

Otvorene su prijave za novu generaciju programera umjetne inteligencije

Otvorene su prijave za novu generaciju programera umjetne inteligencije

24.07.2021.

Dok se polaznici prve generacije programa prekvalifikacije za programera/ku umjetne inteligencije bliže kraju edukacije, AI Centar Lipik se priprema za nove prijave. Službeno su otvorene prijave za drugu generaciju, a sudeći prema prijašnjim prijavama, očekuje se još veći broj odaziv

Industrija e-učenja raste za 56 posto u prvom tromjesečju 2021. godine

Industrija e-učenja raste za 56 posto u prvom tromjesečju 2021. godine

24.07.2021.

Pandemija koronavirusa potaknula je mnoge ljude da se uključe u e-učenje i samo u Hrvatskoj je u prvom tromjesečju 2021. godine sektor e-učenja zabilježio 56 posto više prometa, dok je broj klijenata porastao za 94 posto u usporedbi s istim razdobljem 2020. godine, objavio je Payoneer, globalna platforma za međunarodna plaćanja.

EU digitalne COVID potvrde o cijepljenu od danas vrijede 270 dana

EU digitalne COVID potvrde o cijepljenu od danas vrijede 270 dana

23.07.2021.

Trajanje ranije izdanih potvrda automatski se produžuje i nije potrebno ponovno podnositi zahtjev. Građani od ovoga tjedna mogu svoje potvrde pohraniti i u digitalni novčanik mobilne aplikacije CovidGO, koji brine i o statusu potvrda.