Ne propustite 11. PMI Forum, najveće regionalno okupljanje projektnih menadžera

Ne propustite 11. PMI Forum, najveće regionalno okupljanje projektnih menadžera

Foto: PMI

U zagrebačkom Plaza Event Centru će se od 13. do 15. studenog na PMI Forumu „Vještine iz rukava uspješnog voditelja projekata“ okupiti projektni menadžeri iz cijele regije. Oko 400 sudionika imat će priliku usavršiti svoje znanje na radionicama, saznati više o novim trendovima te upoznati kolege iz struke i s njima izmjeniti iskustva o poslovnim izazovima.

Tijekom trodnevnog izdanja 11. PMI Foruma sudionici će moći poslušati izlaganja više od 20 predavača. Prvi dan donijet će dvije cjelodnevne radionice, Kako postati i ostati uspješan voditelj projekata (Tatjana Kotarski), i Agilnu procjenu i planiranje (Željko Trogrlić i Stanislav Strešnjak). Drugi konferencijski dan sudionike očekuje niz predavanja i panela uz sudjelovanje stranih i domaćih stručnjaka, među kojima su Vedrana Jelušić Kašić (EBRD), Agnieszka Gasperini (Region PMI Mentor), Branimir Medić (Architekten Cie.) i Mitja Kumar (Deloitte). PMI Croatia će predstaviti trendove upravljanja projekata na hrvatskom tržištu rada te tradicionalno dodijeliti Nagradu za projekt godine. Prvi puta u sklopu PMI Foruma sudionici će moći upoznati alate za učinkovito upravljanje i praćenje realizacije projekata, koji će biti predstavljeni na četiri paralelna predavanja. Antonio Prišćan i Igor Gregurec iz tvrtke Altima predstavit će Planview, najmoćnije svjetsko rješenje za upravljanje resursima i projektima. Luka Novosel i Marko Štimac iz Primakona i Algebre održat će predavanje Izumiru li dinosauri? Analiza trendova na tržištu EPPM alata. Sanja Šteković Savić i Mateja Tuščić iz tvrtke Sedam IT prezentirat će CA PPM – pomoć u planiranju portfelja, odnosno predstaviti funkcionalnosti CA PPM alata. Ivan Matejašić i Marijana Schönberger iz tvrtke Spin prezentirat će softverski alat za organizaciju i praćenje projekata Project Tracer – Kompas u šumi otvorenih projekata. Posljednjeg dana Foruma održat će se još dvije cjelodnevne radionice, Kako razviti vještine utjecaja za uspjeh projekta (Alfonso Bucero) i SDI: Zašto radimo to što radimo? (Tihana Dragičević).

Prijave za PMI Forum su još otvorene, a svi zainteresirani mogu se prijaviti ovdje

Još iz kategorije

Otvorene su prijave za Startup Factory predakceleracijski program

Otvorene su prijave za Startup Factory predakceleracijski program

21.08.2018. komentiraj

Startup Factory kreće s novim, trećim, ciklusom predakceleracijskog programa. Startupe očekuje intenzivna edukacija, pomoć vrhunskih mentora, ZICER-ova poticajna infrastruktura i promocijska podrška.

Windows 10 Mail konačno dobiva mogućnost crtanja po porukama

Windows 10 Mail konačno dobiva mogućnost crtanja po porukama

20.08.2018. komentiraj

Microsoft konstantno unapređuje Windows 10 operativni sustav te alate i usluge koji se vežu uz njega. A posljednji predstavljeni novitet jest onaj za Mail aplikaciju, koja dobiva „tintu“ pa uz tu mogućnost korisnici mogu unutar e-mail poruka postaviti svoje potpise koji izgledaju kao na papiru.

Algebra preuzela vodstvo na rang listi privatnih veleučilišta i visokih škola

Algebra preuzela vodstvo na rang listi privatnih veleučilišta i visokih škola

20.08.2018. komentiraj

U novu će akademsku godinu, sudeći po rezultatima upisa na ljetnom upisnom roku i iskazanim trendovima, Visoko učilište Algebra po prvi puta ući s više od 300 upisanih brucoša na svojim digitalnim studijima: na studij digitalnog marketinga upisano je 10 posto više studenata, a na studije primijenjenog računarstva ukupno 30 posto više studenata nego prilikom upisa u prošlu akademsku godinu.