Najavljeno dvanaesto izdanje QED konferencije

Najavljeno dvanaesto izdanje QED konferencije

Dvanaesta po redu konferencija QED, koju  ponovno organizira tvrtka CROZ, održat će se od 6. do 8. svibnja u Zadru. Ove godine taj će se događaj tematski orijentirati na eksperiment.

Svoja će iskustva te poslovne i životne lekcije sa sudionicima podijeliti stručnjaci iz svijeta IT-a i drugih sektora, a svima je zajedničko to što vole eksperimentirati. Glavna predavačica ove je godine Tina Lee Odinsky-Zec, direktorica centra inovacija i poduzetništva na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa. Ona će sudionicima prenijeti bogato iskustvo i znanje koje je stekla u segmentu edukacije te razvoja društva.

Drugi istaknuti govornik je David Brakoniecki iz tvrtke BP3 koji će u svom predavanju govoriti o korištenju tehnika iz Decision Managementa za provođenje eksperimenata u poslovanju. Njima će se pridružiti i Gregory Keegan, iskusni agile coach iz tvrtke agile42, koji će kroz predavanje Tranzicija uz pomoć kulture eksperimentiranja podijeliti svoje iskustvo u radu s mnogim tvrtkama koje su morale implementirati opće-organizacijske promjene.

Među govornicima se nalaze i Piotr MuszyÅ„ski, bivši Potpredsjednik Upravnog odbora odgovornog za poslovanje u Orangeu Poljska, Suzanne Crumb, Voditeljica prodaje IBM Application Discovery GSI, Peter Janežič, voditelj odjela za partnerstva i bankarska osiguranja u Sberbank Slovenia, Jan Vilstrup, partner u danskoj tvrtki SMT Data i mnogi drugi domaći i inozemni stručnjaci. Zainteresirani za sudjelovanje na konferenciji mogu se prijaviti ispunjavanjem online obrasca. Detalje vezane uz program, registraciju i predavače možete naći na službenoj stranici konferencije http://qed2018.croz.net/.