Najavljeno dvanaesto izdanje QED konferencije

Najavljeno dvanaesto izdanje QED konferencije

Dvanaesta po redu konferencija QED, koju  ponovno organizira tvrtka CROZ, održat će se od 6. do 8. svibnja u Zadru. Ove godine taj će se događaj tematski orijentirati na eksperiment.

Svoja će iskustva te poslovne i životne lekcije sa sudionicima podijeliti stručnjaci iz svijeta IT-a i drugih sektora, a svima je zajedničko to što vole eksperimentirati. Glavna predavačica ove je godine Tina Lee Odinsky-Zec, direktorica centra inovacija i poduzetništva na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa. Ona će sudionicima prenijeti bogato iskustvo i znanje koje je stekla u segmentu edukacije te razvoja društva.

Drugi istaknuti govornik je David Brakoniecki iz tvrtke BP3 koji će u svom predavanju govoriti o korištenju tehnika iz Decision Managementa za provođenje eksperimenata u poslovanju. Njima će se pridružiti i Gregory Keegan, iskusni agile coach iz tvrtke agile42, koji će kroz predavanje Tranzicija uz pomoć kulture eksperimentiranja podijeliti svoje iskustvo u radu s mnogim tvrtkama koje su morale implementirati opće-organizacijske promjene.

Među govornicima se nalaze i Piotr Muszyński, bivši Potpredsjednik Upravnog odbora odgovornog za poslovanje u Orangeu Poljska, Suzanne Crumb, Voditeljica prodaje IBM Application Discovery GSI, Peter Janežič, voditelj odjela za partnerstva i bankarska osiguranja u Sberbank Slovenia, Jan Vilstrup, partner u danskoj tvrtki SMT Data i mnogi drugi domaći i inozemni stručnjaci. Zainteresirani za sudjelovanje na konferenciji mogu se prijaviti ispunjavanjem online obrasca. Detalje vezane uz program, registraciju i predavače možete naći na službenoj stranici konferencije http://qed2018.croz.net/.

Još iz kategorije

WMF dovodi 150 predavača i bit će prvi bez jednokratne plastike

WMF dovodi 150 predavača i bit će prvi bez jednokratne plastike

14.09.2019. komentiraj

Na 12. izdanju najvećeg komunikacijskog festivala u regiji koji se održava od 19. do 22.9. u Rovinju, po prvi puta će se koristiti posebno dizajnirane perive čaše kako bi se smanjilo korištenje i bacanje jednokratne plastike. Na čašama će uz logo festivala biti otisnuta i prigodna poruka kako korištenjem ove čaše čuvamo planetu. Nakon korištenja, posjetitelji će čašu moći ponijeti kući kao dodatni suvenir s najboljeg Weekenda u godini.

Riješene nesuglasice u OSC-u

Riješene nesuglasice u OSC-u

13.09.2019. komentiraj

Ovog smo tjedna izvijestili o događajima unutar udruge Osijek Software City uoči i nakon konferencije KulenDayz. Cijela je priča dobila zadovoljavajući završetak, odnosno nisu se dogodili veći potresi, a nadamo se da problema neće biti ni u budućnosti.

50 američkih saveznih država i teritorija otvara istragu protiv Googlea

50 američkih saveznih država i teritorija otvara istragu protiv Googlea

13.09.2019. komentiraj

Google se nalazi u ozbiljnim problemima jer grupa 50 saveznih američkih država i teritorija pokrenula je istragu protiv njega zbog (pre)dominantne pozicije na tržištu internetskog oglašavanja. Ukratko, kao i u Europskoj uniji, tako se u Sjedinjenim Američkim Državama, Google ima problema s monopolizmom.