Najavljeno dvanaesto izdanje QED konferencije

Najavljeno dvanaesto izdanje QED konferencije

Dvanaesta po redu konferencija QED, koju  ponovno organizira tvrtka CROZ, održat će se od 6. do 8. svibnja u Zadru. Ove godine taj će se događaj tematski orijentirati na eksperiment.

Svoja će iskustva te poslovne i životne lekcije sa sudionicima podijeliti stručnjaci iz svijeta IT-a i drugih sektora, a svima je zajedničko to što vole eksperimentirati. Glavna predavačica ove je godine Tina Lee Odinsky-Zec, direktorica centra inovacija i poduzetništva na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa. Ona će sudionicima prenijeti bogato iskustvo i znanje koje je stekla u segmentu edukacije te razvoja društva.

Drugi istaknuti govornik je David Brakoniecki iz tvrtke BP3 koji će u svom predavanju govoriti o korištenju tehnika iz Decision Managementa za provođenje eksperimenata u poslovanju. Njima će se pridružiti i Gregory Keegan, iskusni agile coach iz tvrtke agile42, koji će kroz predavanje Tranzicija uz pomoć kulture eksperimentiranja podijeliti svoje iskustvo u radu s mnogim tvrtkama koje su morale implementirati opće-organizacijske promjene.

Među govornicima se nalaze i Piotr Muszyński, bivši Potpredsjednik Upravnog odbora odgovornog za poslovanje u Orangeu Poljska, Suzanne Crumb, Voditeljica prodaje IBM Application Discovery GSI, Peter Janežič, voditelj odjela za partnerstva i bankarska osiguranja u Sberbank Slovenia, Jan Vilstrup, partner u danskoj tvrtki SMT Data i mnogi drugi domaći i inozemni stručnjaci. Zainteresirani za sudjelovanje na konferenciji mogu se prijaviti ispunjavanjem online obrasca. Detalje vezane uz program, registraciju i predavače možete naći na službenoj stranici konferencije http://qed2018.croz.net/.

Još iz kategorije

Bolt pokrenuo dvije nove usluge u Hrvatskoj – Bolt for Business i Bolt Comfort

Bolt pokrenuo dvije nove usluge u Hrvatskoj – Bolt for Business i Bolt Comfort

25.06.2019. komentiraj

Bolt je uveo dvije nove usluge – Bolt for Business, portal koji omogućava tvrtkama da upravljaju i plaćaju sve svoje poslovne vožnje te uslugu Comfort koja privatnim i poslovnim korisnicima nudi udobnije vožnje u prostranijim osobnim automobilima.

Skok Huaweia na BrandZ ljestvici

Skok Huaweia na BrandZ ljestvici

24.06.2019. komentiraj

Huawei je ojačao svoju poziciju na vodećem globalnom indeksu brendova te tako povećao vrijednost svog brenda. BrandZ-ova godišnja studija 100 najvrjednijih globalnih brendova, koju je objavio istraživački tim WPP-a Kantar, rangira Huawei na 47. mjesto (skok za jedno mjesto u odnosu na prošlu godinu), s osam posto povećanja vrijednosti brenda. Ovo je četvrta godina zaredom da je Huawei uvršten među 50 najboljih.

Poznati pobjednici CS:GO i Dota2, kreće Hearthstone

Poznati pobjednici CS:GO i Dota2, kreće Hearthstone

23.06.2019. komentiraj

Vrhunac je 3. sezone A1 Adria League powered by ESL koja se igra online. Poznati su pobjednici CS:GO i Dota2. Što se tiče mobilnih igara, završile su kvalifikacije za Clash Royale i idućeg vikenda saznat ćemo pobjednika. Istovremeno će se igrati kvalifikacije za četvrtu igru – Hearthstone, najpopularniju digitalnu kartašku igru.