Najavljena treća eSecurity konferencija 2019

Najavljena treća eSecurity konferencija 2019
DepositPhotos

Nakon dvije uspješne međunarodne konferencije na temu IT sigurnosti i zaštite informacija Udruženje eSigurnost najavljuje organizaciju svoje treće eSecurity konferencije, koja se održava od 3. do 5. travnja 2019. godine u Hotelu Holiday Inn u Beogradu.

Međunarodna eSecurity konferencija, kao jedan od značajnijih IT događaja u regiji, okuplja veliki broj profesionalaca u sferi informacijske sigurnosti. Konferencija svake godine donosi veliki broj predavanja, hands-on demonstracija, workshop-ova o aktualnim prijetnjama, sofisticiranim tehnikama napada, digitalnom životu, internetu stvari, kao i naprednim sistemima zaštite. Konferencija je organizirana u tri dana tako da se prvog dana, 3. aprila održavaju hands-on radionice, a 4. i 5. april su dani namijeni za izlaganje i predavanja sponzora i predavanja po pozivu.

Posjetitelji konferencije su IT menadžeri, menadžeri informacione siguborsti, stručnjaci u oblasti cyber kriminala i digitalne forenzike, kao i mnogi drugi zainteresirani za trendove i praktične savjete u vezi zaštite informacionih sistema.

Više informacija o prvoj i drugoj konferenciji Udruženja eSigurnost možete da vidite na njihovom webu konferencije http://www.esecurity.rs/.