Nagrade najboljima na Danima komunikacija u natjecanju za Mixx

Nagrade najboljima na Danima komunikacija u natjecanju za Mixx

Na Danima komunikacija u Rovinju proglašeni su pobjednici natjecanja Mixx koje je napravljeno po međunarodnoj licenci IAB-a, a nagrađuje najbolje digitalne kampanje. Nagradu Best in Show odnijela je kampanja Boranka – zazelenimo požarišta Dalmacije agencije Imago Ogilvy.

Organizatori natjecanja potvrdili su da je broj prijavitelja porastao za 5 %. Sveukupno su pristigle 82 prijave. Prijave na natjecanje Mixx Hrvatska preslika su tržišnih trendova i ulaganja u vlastite kanale komunikacije – od web-stranice do mobilnih aplikacija. Organizatori ističu da je digitalni sadržaj, kako u svijetu tako i u Hrvatskoj, dosegao razinu da može samostalno, ali i kao dio integrirane komunikacije, zaista ostvariti pomak u prodaji i na brend parametrima.

Uz Best in Show dodijeljeno je sljedećih 9 nagrada: Brand Awareness Campaign, Direct Response and Lead Generation Campaign, Best Website, Best Mobile App, Best Branded Content, Best Search, Best tech and innovation, Best Publisher Long-form Native te Best social.

Pipi i agencija Imago Ogilvy za kampanju Bezbrižni pozdrav s Jadrana osvojili su nagradu Brand Awareness Campaign.

Kampanja klijenta Diners Club i agencije MediaCom ponijela je nagradu u kategoriji Direct Response and Lead Generation s kampanjom Smarter way to pay.

Diners Club Hrvatska s agencijom WebBurza odnio je nagradu u kategoriji Best Website.

Nagradu Best Mobile App odnijela je kampanja KEKS Pay s agencijom Flow 404.

Dukatino i agencija Švicarska ponijeli su nagradu u kategoriji Best Branded Content s kampanjom Rasti zdravo, jedi fino.

Nagrada Best Search pripala je tvrtki Kompare i agenciji Cvoke.

Tele2 i agencija Imago Ogilvy osvojili su nagradu u kategoriji Best Tech and Innovation s kampanjom MobiTelka.

Kaufland i Telegram media grupa osvojili su nagradu u kategoriji Best Publisher Long-form Native s kampanjom Naše mi najbolje paše.

Pipi i agencija Imago Ogilvy s kampanjom Pipi Balkon ponijeli su nagradu u kategoriji Best Social.

Još iz kategorije

Koprivnica je dobila svoju H18 Megastore Gaming arenu

Koprivnica je dobila svoju H18 Megastore Gaming arenu

22.05.2019. komentiraj

Veliko otvorenje H18 Megastore Gaming arene održano u subotu, 18. svibnja okupilo je brojne posjetitelje. Uz megapopularni Fortnite, uzbudljiv gamerski dan prošao je u druženju s Youtuberom Archerom koji je bio poseban gost.H18 Megastore Gaming Arena nalazi se u Supernova centru u Koprivnici.

Tim zagrebačkog FER-a pobijedio na Siemensovom regionalnom natjecanju

Tim zagrebačkog FER-a pobijedio na Siemensovom regionalnom natjecanju

21.05.2019. komentiraj

Regionalno studentsko natjecanje, održano na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, označilo je završetak projekta SIM(P)ATIC PLC+ Challenge 2019. Projekt, koji je inicirala studentska udruga EESTEC, a koji su podržali fakulteti elektrotehnike u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji te tvrtka Siemens, budućim inženjerima pruža detaljniji uvid u problematiku s kojom se profesionalci susreću u industrijskoj automatizaciji.

Infobip okupio u Rijeci preko 50 developera

Infobip okupio u Rijeci preko 50 developera

21.05.2019. komentiraj

Infobipov ured u Rijeci ovaj je vikend okupio preko 50 developera koji su rješavajući logičke i tehničke zagonetke Code Escape igre otključali 30 tisuća kuna donacija projektu „Moje mjesto pod suncem“, udruzi DIRA Rijeka te Dječjoj bolnici Kantrida.