Na izboru za svjetskog poduzetnika godine i Mate Rimac

Na izboru za svjetskog poduzetnika godine i Mate Rimac
Rimac Automobili

U organizaciji revizorsko-konzultantske tvrtke EY, u Monte Carlu održat će se izbor za svjetskog poduzetnika godine, na kojem će sudjelovati 56 poduzetnika iz 46 zemalja, a među njima je i hrvatski EY Poduzetnik godine Mate Rimac iz tvrtke Rimac Automobili, objavili su u srijedu iz EY-a.

Proglašenje novog EY Svjetskog poduzetnika godine održat će se u subotu, 16. lipnja, a u sklopu četverodnevnog događanja hrvatski će predstavnik imati priliku predstaviti svoj rad i poduzetnički put šesteročlanom žiriju kojemu je na čelu Jim Nixon, predsjednik Uprave tvrtke Nixon Energy Investments.

Mate Rimac bit će četvrti hrvatski predstavnik na svjetskom izboru, nakon što su u prethodna tri izdanja Hrvatsku predstavljali Alan Sumina i Zoran Vučinić iz tvrtke Nanobit, Đuro Horvat iz tvrtke Tehnix te Marko Pipunić iz tvrtke Žito.

Priliku za predstavljanje na svjetskoj pozornici Mate Rimac osigurao je osvajanjem titule hrvatskog EY Poduzetnika godine gdje je izabran u konkurenciji 36 poduzetnika iz 28 domaćih tvrtki.