Na Diablog konferenciji raspravljat će se o izazovima blogerske scene

Na Diablog konferenciji raspravljat će se o izazovima blogerske scene
DepositPhotos

Sve je bliže treće izdanje Diabloga, konferencije o blogerima i influencerima koja će se održati 21. studenog u Zagrebu. Uz brojne aktualne teme, taj događaj donosi i zanimljiv okrugli stol o izazovima koje nosi blogerska scena.

Kako se probiti i opstati na sceni, kako kreirati autentični sadržaj te kako surađivati s brendovima samo su neka od pitanja o kojima će se raspravljati na okruglom stolu Izazovi blogerske scene. Raspravu će moderirati voditelj tima za društvene mreže unutar grupe 24sata i voditelj projekta BlogBuster Vanja Prahić. Pridružit će mu se dio najboljih hrvatskih blogera među kojima će biti i prošlogodišnja dobitnica Diablog nagrade za najblogericu u kategoriji putovanja Ella Dvornik.

Svoje blogerske izazove na panelu će otkriti Alis Marić koja je nakon više od 20 godina uspješne korporativne karijere pokrenula blog Čitaj knjigu. O ljubavi prema hrani i kuhanju govorit će Virovitičanka Sanja Mijac s bloga Domaćica, a promjenu fokusa s ljepote i mode na teme vezane uz majčinstvo objasnit će Sonja Švajhler s bloga Little Miss Twiggy.