Mobilne Facebook stranice za tvrtke dobile novo ruho

Mobilne Facebook stranice za tvrtke dobile novo ruho

Foto: Facebook

Značajna promjena dizajna, čišći izgled i novi prostor za relevantne informacije i interaktivne značajke su samo neke od promjena koje je uveo Facebook za izglede mobilnih stranica, a koriste ih najviše tvrtke i organizacije za pružanje detaljnih informacija o njihovom brandu. Novo  ažuriranje dostupno je  na mobilnim preglednicima i Facebook iOS appu, a početkom svibnja očekuje se i da će biti dostupno za Android korisnike.

Ako imate Facebook stranicu za svoju tvrtku ovdje je nekoliko stvari na koje biste trebali naviknuti. Za početak, ovaj upgrade ne morate prihvatiti odmah, možete tek kliknuti na „preview“ kako biste se upoznali sa novim izgledom, koji će nakon 10. svibnja biti „obavezan za sve“.

Baš kao i na vašem osobnom profilu, stranica Kartice će od sada biti na lijevoj strani, umjesto na vrhu, a ako imate više od 6 kartica samo prvih 6 će biti na popisu u sidebar. Također kao i na svom osobnom profilu, sada ćete imati photostrip na vrhu stranice, koji sadrži odabrane fotografije iz albuma.

E-mail obavijesti moći će se uključiti tako da ćete biti upozoreni ako postoji nova aktivnost na vašoj stranici, što je velika nova značajka za one s manje aktivnim stranicama tako da se može brzo odgovoriti na pitanja, komentare i sadržaja koje postavljaju drugi.

Lokacija tvrtke sada se pojavljuje uz  kartu mjesta i adresu  pri vrhu stranice. Više o tvrtki, kao što je radno vrijeme, cijene i opis nalaze se ispod adrese. Interaktivne akcije poput lajkanja, poziva, poruka i dijeljenja također se pojavljuju na vrhu stranice.

Osim dizajnerskih promjena, nadopune također omogućavaju administratorima prijelaz između admin načina i public načina gledanja stranice. Sadržaji koji su objavljeni sa osobnih računala sada će biti  vidljivo prikazan i na mobilnim uređajima.

Još iz kategorije

Koprivnica je dobila svoju H18 Megastore Gaming arenu

Koprivnica je dobila svoju H18 Megastore Gaming arenu

22.05.2019. komentiraj

Veliko otvorenje H18 Megastore Gaming arene održano u subotu, 18. svibnja okupilo je brojne posjetitelje. Uz megapopularni Fortnite, uzbudljiv gamerski dan prošao je u druženju s Youtuberom Archerom koji je bio poseban gost.H18 Megastore Gaming Arena nalazi se u Supernova centru u Koprivnici.

Tim zagrebačkog FER-a pobijedio na Siemensovom regionalnom natjecanju

Tim zagrebačkog FER-a pobijedio na Siemensovom regionalnom natjecanju

21.05.2019. komentiraj

Regionalno studentsko natjecanje, održano na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, označilo je završetak projekta SIM(P)ATIC PLC+ Challenge 2019. Projekt, koji je inicirala studentska udruga EESTEC, a koji su podržali fakulteti elektrotehnike u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji te tvrtka Siemens, budućim inženjerima pruža detaljniji uvid u problematiku s kojom se profesionalci susreću u industrijskoj automatizaciji.

Infobip okupio u Rijeci preko 50 developera

Infobip okupio u Rijeci preko 50 developera

21.05.2019. komentiraj

Infobipov ured u Rijeci ovaj je vikend okupio preko 50 developera koji su rješavajući logičke i tehničke zagonetke Code Escape igre otključali 30 tisuća kuna donacija projektu „Moje mjesto pod suncem“, udruzi DIRA Rijeka te Dječjoj bolnici Kantrida.