Mobilne Facebook stranice za tvrtke dobile novo ruho

Mobilne Facebook stranice za tvrtke dobile novo ruho

Foto: Facebook

Značajna promjena dizajna, čišći izgled i novi prostor za relevantne informacije i interaktivne značajke su samo neke od promjena koje je uveo Facebook za izglede mobilnih stranica, a koriste ih najviše tvrtke i organizacije za pružanje detaljnih informacija o njihovom brandu. Novo  ažuriranje dostupno je  na mobilnim preglednicima i Facebook iOS appu, a početkom svibnja očekuje se i da će biti dostupno za Android korisnike.

Ako imate Facebook stranicu za svoju tvrtku ovdje je nekoliko stvari na koje biste trebali naviknuti. Za početak, ovaj upgrade ne morate prihvatiti odmah, možete tek kliknuti na „preview“ kako biste se upoznali sa novim izgledom, koji će nakon 10. svibnja biti „obavezan za sve“.

Baš kao i na vašem osobnom profilu, stranica Kartice će od sada biti na lijevoj strani, umjesto na vrhu, a ako imate više od 6 kartica samo prvih 6 će biti na popisu u sidebar. Također kao i na svom osobnom profilu, sada ćete imati photostrip na vrhu stranice, koji sadrži odabrane fotografije iz albuma.

E-mail obavijesti moći će se uključiti tako da ćete biti upozoreni ako postoji nova aktivnost na vašoj stranici, što je velika nova značajka za one s manje aktivnim stranicama tako da se može brzo odgovoriti na pitanja, komentare i sadržaja koje postavljaju drugi.

Lokacija tvrtke sada se pojavljuje uz  kartu mjesta i adresu  pri vrhu stranice. Više o tvrtki, kao što je radno vrijeme, cijene i opis nalaze se ispod adrese. Interaktivne akcije poput lajkanja, poziva, poruka i dijeljenja također se pojavljuju na vrhu stranice.

Osim dizajnerskih promjena, nadopune također omogućavaju administratorima prijelaz između admin načina i public načina gledanja stranice. Sadržaji koji su objavljeni sa osobnih računala sada će biti  vidljivo prikazan i na mobilnim uređajima.

Još iz kategorije

Comping postao Dell Technologies Platinum Partner

Comping postao Dell Technologies Platinum Partner

20.08.2019. komentiraj

Jedna od vodećih hrvatskih ICT tvrtki Comping, ostvarila je  značajan uspjeh ostvarivši platinum status davatelja rješenja u Dell Technologies Partnerskom programu za 2019. godinu. Ulaskom u Dell Technologies Partnerski program, Comping svojim korisnicima sada može ponuditi još širu paletu bitnih infrastrukturnih rješenja kako bi izgradili svoju digitalnu budućnost, transformirali IT i zaštitili svoju najvažniju imovinu – informacije. Temeljem uspješno postavljenog plana, odnosno certificiranja te uspješnih prodajnih rezultata, Comping je ispunio sve preduvjete, ali i poslovne zahtjeve za dobivanjem jednog od najviših statusa.

EU bi trebala zabraniti masovno praćenje građana umjetnom inteligencijom

EU bi trebala zabraniti masovno praćenje građana umjetnom inteligencijom

20.08.2019. komentiraj

Grupa stručnjaka za politička pitanja Europske unije predložila je zabranu korištenja umjetne inteligencije u svrhu nadzora i “bodovanja pojedinaca” zato što smatraju kako to uključuje prikupljanje podataka građana, a tako nešto samo po sebi otvara pitanja etičnosti i morala.

Brendovi još uvijek nedovoljno iskorištavaju gaming u promotivne svrhe

Brendovi još uvijek nedovoljno iskorištavaju gaming u promotivne svrhe

20.08.2019. komentiraj

Zaljubljenici u video igre iznimno su odani i vjerni konzumenti jer strast prema igrama s godinama se samo povećava, a kako se povećava, tako je i interes za konzumaciju dalekosežniji, no brendovi to nikako ne prepoznaju pa ostaju “kratkih rukava”, a mogli bi uprihoditi podosta novca ukoliko bi im strategija bila adekvatna.