Mladen Gregović odlazi iz Combisa

Mladen Gregović odlazi iz Combisa

Član Uprave regionalne ICT tvrtke Combis i glavni direktor za operacije Mladen Gregović podnio je ostavku na svoje dužnosti te nastavlja karijeru izvan kompanije. Ostavka stupa na snagu 1. veljače 2020. godine. Podsjetimo, to je drugi odlazak iz Uprave Combisa posljednih mjeseci jer je početkom listopada prošle godine ostavku dao predsjednik Uprave Hrvoje Išek.

"Zadovoljan sam vremenom provedenim u Combisu kroz koje sam nastojao pružiti svoj profesionalni maksimum, upoznao izuzetan broj stručnjaka te imao priliku pratiti razvoj impozantnih projekata", rekao je Gregović.

Prije dolaska u Combis, Mladen Gregović je više od 20 godina gradio karijeru u financijskoj industriji gdje je radio na dizajnu, razvoju i administraciji IT sustava te vodio brojne strateške projekte.

Član uprave i glavni direktor za prodaju Damir Horvat zahvalio je Gregoviću na suradnji i doprinosu u poslovnoj transformaciji Combisa i zaželio mu sve najbolje u budućim poslovnim pothvatima.

Gregović je završio Fakultet Elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, posjeduje brojne renomirane certifikate, iskustvo u upravljanju te stručno znanje procesa financijske i IT industrije. Više od deset godina bio je izvršni direktor IT sektora Raiffeisen banke u Hrvatskoj, a članom Uprave Combisa imenovan je 2016. godine.