Microsoftov direktor IT-a Tony Scott odlazi, zamijenit će ga Jim Dubois

Microsoftov direktor IT-a Tony Scott odlazi, zamijenit će ga Jim Dubois
Julien GONG Min

Tony Scott napušta svoju dužnost Microsoftovog IT direktora kako bi se, prema navodima iz Redmonda, posvetio više privatnim projektima.

Microsoft je izvjestio o odlasku Scotta navodeći, među ostalime, kako je Tony Scott za vrijeme svog rada u Microsoftu bio snažan IT vođa koji je bio strastven oko preuzimanja Microsoftove tehnologije dovodeći ju na napredniju razinu, te koliko je nastojao maksimalno ih prilagoditi korisnicima i partnerima. Microsoftovci su se zahvalili Tonyju na njegovim iznimnim postignućima i zaželjeli mu sve najbolje u daljnoj karijeri.

Geekwire je učio kako je na Scott na svome LinkedIn profilu označio Microsoft kao svoj bivši posao, a Microsoft je na to samo potvrdio njegov odlazak. Tvrtka je također rekla kako će dopredsjednik odjela za IT proizvode i usluge, Jim Dubois zamijeniti Scottovu ulogu sve do kada Microsoft ne pronađe osobu koja bi mogla za puno radno vrijeme raditi na istoimenoj poziciji.

Scott je i službeno potvrdio svoj odlazak iz Microsofta i najavio povratak na posao kroz sljedećih nekoliko mjeseci, a o kakvom se poslu radi, saznat ćemo uskoro.