Microsoft uvodi funkcionalnost Real-Time Co-Authoring u PowerPoint

Microsoft uvodi funkcionalnost Real-Time Co-Authoring u PowerPoint

Radite na nekom važnom projektu u PowerPointu s kolegom ili prijateljem? Sada možete raditi zajedno na prezentaciji iz perspektive vlastitog uređaja pomoću Real-Time Co-Authoring značajke. Inače, Microsoft već ima sličnu značajku na Word for Windows za stolna računala.

Ova nova značajka rada u realnom vremenu na raspolaganju je za tablete i stolna računala za Office 365 pretplatnike u Office Insider programu. Microsoft je najavio nekoliko drugih značajki u vezi suradnje za Office, uključujući i sposobnost „uploadanja“ privitaka u cloud iz Outlooka - dobijete i obavijest na mobilnom uređaju kada netko uređuje jednu od zajedničkih cloud dokumenata.

Lakše je i uređivanje dijeljenih datoteka, a tu je i "Shared with Me" kartica u Word, Excel i PowerPointu koja omogućuje lakše nalaženje dokumenata koje drugi ljudi dijele s vama, bez da napustite aplikaciju. Vrlo korisne nove značajke, mora se priznati - posebno ova za rad u realnom vremenu s kolegama u PowerPointu.

Još iz kategorije

Na Dane komunikacija stižu najutjecajniji oglašivač svijeta i poznati bihevioralni strateg

Na Dane komunikacija stižu najutjecajniji oglašivač svijeta i poznati bihevioralni strateg

27.01.2020. komentiraj

Poznata su prva imena festivala – Keith Weed, kojeg Forbes već treću godinu u nizu proglašava najvećim i najutjecajnijim svjetskim marketingašem, potvrdio je dolazak u Hrvatsku na Dane komunikacija, a najavljen je i Rory Sutherland, britki strateški um, autor i ekscentrični govornik s milijunima pregleda na TED Talku.

Mladen Gregović odlazi iz Combisa

Mladen Gregović odlazi iz Combisa

27.01.2020. komentiraj

Član Uprave regionalne ICT tvrtke Combis i glavni direktor za operacije Mladen Gregović podnio je ostavku na svoje dužnosti te nastavlja karijeru izvan kompanije. Ostavka stupa na snagu 1. veljače 2020. godine. Podsjetimo, to je drugi odlazak iz Uprave Combisa posljednih mjeseci jer je početkom listopada prošle godine ostavku dao predsjednik Uprave Hrvoje Išek.

Uskoro počinje Digital Takover 2020

Uskoro počinje Digital Takover 2020

27.01.2020. komentiraj

Suosnivač globalnog diva Netflix, hrvatski kraljevi startupova, digitalni genije iz LEGO svijeta i svjetska food futuristica, državnici, predavači, stručnjaci, vizionari, inovatori, tehnološki izumitelji, financijski i digitalni eksperti – sve njih okuplja 13. ožujka na Zagrebačkom Velesajmu najveći regionalni digitalni summit & expo Digital Takeover. Jedinstveni događaj takve vrste u Hrvatskoj dovodi najveće stručnjake iz svijeta biznisa i tehnologije, a rekordan broj posjetitelja će u više od 13 sati bogatog programa kroz inspirativna predavanja i aktivan networking čuti najbolje poslovne prakse ovih renomiranih svjetskih i domaćih stručnjaka. Publiku očekuju brojne ideje, koncepti, inovacije i proizvodi koje će moći čuti, vidjeti i isprobati na licu mjesta.