Microsoft nadogradio aplikacije za Windows 8

Microsoft nadogradio aplikacije za Windows 8

Microsoft je lansirao nadogradnju za pet od svojih šest  Bing aplikacija za Windows 8. Nadogranja se odnosi na vijesti, financije, sport, putovanja i karte koje dolaze predinstalirane s Windows 8.

Microsoft je ovim skupom poboljšanja želio doprinijeti lakšoj prilagodbi i personalizaciji navedenih aplikacija kako bi najbolje odgovarale zahtjevima korisnika. Tvrtka je također objavila informaciju o nadogradnji za aplikaciju Bing vremenska prognoza,  ali trenutno nadogradnja još nije dostupna. Niti jedna od ovih nadogradnji neće drastično promijeniti aplikacije, ali su dobrodošle u minimiziranju ograničenosti korištenja aplikacija za korisnike.

Bing News aplikacija sada podržava RSS feed i offline čitanje vijesti. Osim toga, aplikacija sada ima više mogućnosti prilagodbe, te je tako moguće imati istovremeno otvoreno više kategorija , tema i vijesti.

Maps aplikacija sada donosi informacije o prometnim nesrećama, te poboljšane informacije za vožnju, prijevoz i pješake, te je na početnom zaslonu aplikacije moguće označiti lokacije koje redovito posjećujemo.

Finance i Sports aplikacije dobile su manje nadogradnje, tako sada Finance aplikacija ima mogućnost prikaza real-time informacija sa američke burze. Sports aplikacija je nadogradnjom dobila 29 novih jezika.

Travel aplikacija sada uključuje turističke vodiče s Lonely Planet, Frodor i Formmer web stranica. Nakon što bude dostupna nadogradnja aplikacije za vremensku prognozu, biti će moguće pratiti vremensku prognozu za 24 zimovališta diljem svijeta.

Još iz kategorije

Ovog tjedna Osijek će ugostiti šesto izdanje PMIDayz

Ovog tjedna Osijek će ugostiti šesto izdanje PMIDayz

20.05.2019. komentiraj

U Osijeku se od 24. do 26. svibnja, održavaju šesti po redu PMIDayz, regionalna konferencija voditelja projekata. Događaj organiziraju udruga PMI Hrvatska i Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek.

Viber o propustima u WhatsAppu

Viber o propustima u WhatsAppu

20.05.2019. komentiraj

Pogreške i propuste konkurencije tvrtke često koriste kako bi istaknule prednosti vlastitih rješenja. Tako se po pitanju nedavnih kršenja privatnosti korisnika WhatsAppa službeno oglasio Rakuten Viber.

SAS Analytics Day održan i u Zagrebu

SAS Analytics Day održan i u Zagrebu

19.05.2019. komentiraj

Nakon Budimpešte, Beča, Bratislave, Praga i Beograda, konferencija SAS Analytics Day održana je i u Zagrebu. Na hrvatskom izdanju tog događaja okupilo se gotovo 200 sudionika.