Microsoft nadogradio aplikacije za Windows 8

Microsoft nadogradio aplikacije za Windows 8

Microsoft je lansirao nadogradnju za pet od svojih šest  Bing aplikacija za Windows 8. Nadogranja se odnosi na vijesti, financije, sport, putovanja i karte koje dolaze predinstalirane s Windows 8.

Microsoft je ovim skupom poboljšanja želio doprinijeti lakšoj prilagodbi i personalizaciji navedenih aplikacija kako bi najbolje odgovarale zahtjevima korisnika. Tvrtka je također objavila informaciju o nadogradnji za aplikaciju Bing vremenska prognoza,  ali trenutno nadogradnja još nije dostupna. Niti jedna od ovih nadogradnji neće drastično promijeniti aplikacije, ali su dobrodošle u minimiziranju ograničenosti korištenja aplikacija za korisnike.

Bing News aplikacija sada podržava RSS feed i offline čitanje vijesti. Osim toga, aplikacija sada ima više mogućnosti prilagodbe, te je tako moguće imati istovremeno otvoreno više kategorija , tema i vijesti.

Maps aplikacija sada donosi informacije o prometnim nesrećama, te poboljšane informacije za vožnju, prijevoz i pješake, te je na početnom zaslonu aplikacije moguće označiti lokacije koje redovito posjećujemo.

Finance i Sports aplikacije dobile su manje nadogradnje, tako sada Finance aplikacija ima mogućnost prikaza real-time informacija sa američke burze. Sports aplikacija je nadogradnjom dobila 29 novih jezika.

Travel aplikacija sada uključuje turističke vodiče s Lonely Planet, Frodor i Formmer web stranica. Nakon što bude dostupna nadogradnja aplikacije za vremensku prognozu, biti će moguće pratiti vremensku prognozu za 24 zimovališta diljem svijeta.