Massimo postao ambasador Huaweija u Hrvatskoj

Massimo postao ambasador Huaweija u Hrvatskoj

Tvrtka Huawei za svoje je promotore diljem Europe odabrala brojne poznate zvijezde. Među njima se našao i Massimo Savić koji će proizvode te kineske kompanije promovirati na hrvatskom tržištu.

Massimo se u inspirativnom videu koji slavi jedinstvenost i izvrsnost našao uz bok olimpijske pobjednice u plivanju Katinke Hosszu, slavnog nogometaša Roberta Lewandowskog, profesionalnog Leica fotografa Manfreda Baumanna i drugih zvijezda koje promoviraju poznati brend. Hrvatski je pjevač, zajedno s drugim globalnim zvijezdama, odabran za predstavnika budućnosti mobilne tehnologije kaku je vidi Huawei.

„Huawei Mate 10 serija predstavlja sve ono što trebam od mobitela. Moj Mate 10 Pro puno je više od samog uređaja, on je moj asistent i to iznimno pametan ako smijem zaključiti. Sretan sam što je Huawei prepoznao da dijelimo slične karakteristike te mi je bila iznimna čast otputovati u Poljsku gdje je moja suradnja s njima dobila novi nastavak“, izjavio je Massimo.

Regionalni direktor Huaweija za Adriatic regiju, Jackie Zhao, objašnjava kako je cilj kampanje ohrabriti svakog korisnika da traži svoju unutarnju snagu koja će ga gurati naprijed, kao što to čine njezini glavni akteri.

„Huawei stvarajući inovacije pomiče vlastite granice i svakodnevno se razvijamo bez straha. Izrazito sam ponosan što Massimo dijeli naše vrijednosti i ima povjerenja u naš brend te sudjeluje u naumu da našu inspirativnu priču proširimo globalno“, rekao je Zhao.

Još iz kategorije

Otvorene prijave za Sony World Photography Awards 2019

Otvorene prijave za Sony World Photography Awards 2019

18.06.2018. komentiraj

Svjetska organizacija za fotografiju otvorila je dvanaesto izdanje Sony World Photography Awards. Kako bi proslavili poziciju vodećeg globalnog fotografskog natjecanja u kontinuitetu, organizatori su proglasili pobjednike Sony stipendije, koje su odabrali prošlogodišnji dobitnici nagrade i najavili tri nove kategorije za 2019.

Rijeka dobila prvu brzu e-punionicu za električna vozila

Rijeka dobila prvu brzu e-punionicu za električna vozila

16.06.2018. komentiraj

Uoči početka turističke sezone Hrvatski Telekom i Tower Center Rijeka postavili su prvu brzu e-punionicu za električna vozila u Gradu Rijeci u sklopu projekta „Sveobuhvatna mreža koridora s brzim punjenjem u jugoistočnoj Europi“. Ovom instalacijom Rijeka se pridružila karti pametnih gradova koji potiču razvoj e-mobilnosti kao ključnog koncepta nisko-ugljične mobilnosti.

Tele2 ulazi u svijet mobile gaminga s Valianceom

Tele2 ulazi u svijet mobile gaminga s Valianceom

16.06.2018. komentiraj

Ako imate instaliranu barem jednu igricu na svom smartphoneu - i vi ste egamer. Gaming je najbrže rastuća industrija u svijetu, a trenutno je aktivno više od 200 milijuna gamera. Prema nekim istraživanjima svakodnevno igra dvije trećine igrača, a deset posto njih čak 6 do 8 sati. Zanimljivo je i to da u svijetu esporta ima čak 45% žena koje aktivno igraju.