Lokalna produkcija bit će istaknuta tema New Europe Market konferencije

Lokalna produkcija bit će istaknuta tema New Europe Market konferencije

Značaj i lokalne produkcije i mogućnost plasmana tog sadržaja na globalno tržište važna je tema o kojoj će se diskutirati na New Europe Marketu od 11. do 14. lipnja u Dubrovniku. U biseru hrvatskog turizma i ove će se godine okupiti vodeći stručnjaci s područja televizije.

“Kako proizvesti odličan lokalni sadržaj?“ naziv je panela na kojem će raspravljati stručnjaci producentske branše pod moderatorskom palicom zamjenice generalnog direktora Radio-televizije Srbije Ivane Miković. Kako cijeli proces izgleda iz perspektive producenata, što oni čine da zadrže gledatelje te kako sadržaj učiniti što kvalitetnijim objasnit će Kim Moses, izvršna producentica Sander Moses Productionsa; Lars Lundström, scenarist i producent Nice drame; Nebojša Taraba, kreativni direktor Drugog plana; Taliah Shahar, voditeljica međunarodnih poslova United Studios of Israel te Paula Cohen McHarg, viša voditeljica prodaje u Keshet Internationalu.

Na NEM-u 2018. profesionalci će imati priliku razmijeniti poslovne ideje, družiti se s ljudima iz branše, dijeliti znanje te opustiti se u jednoj od najljepših mediteranskih destinacija. Svi zainteresirani mogu se registrirati na službenoj internetskoj stranici http://neweumarket.com/ na kojoj će pronaći i više informacija o samom događaju te gostima koji će se predstaviti u panelima i predavanjima.