Lokalna produkcija bit će istaknuta tema New Europe Market konferencije

Lokalna produkcija bit će istaknuta tema New Europe Market konferencije

Značaj i lokalne produkcije i mogućnost plasmana tog sadržaja na globalno tržište važna je tema o kojoj će se diskutirati na New Europe Marketu od 11. do 14. lipnja u Dubrovniku. U biseru hrvatskog turizma i ove će se godine okupiti vodeći stručnjaci s područja televizije.

“Kako proizvesti odličan lokalni sadržaj?” naziv je panela na kojem će raspravljati stručnjaci producentske branše pod moderatorskom palicom zamjenice generalnog direktora Radio-televizije Srbije Ivane Miković. Kako cijeli proces izgleda iz perspektive producenata, što oni čine da zadrže gledatelje te kako sadržaj učiniti što kvalitetnijim objasnit će Kim Moses, izvršna producentica Sander Moses Productionsa; Lars Lundström, scenarist i producent Nice drame; Nebojša Taraba, kreativni direktor Drugog plana; Taliah Shahar, voditeljica međunarodnih poslova United Studios of Israel te Paula Cohen McHarg, viša voditeljica prodaje u Keshet Internationalu.

Na NEM-u 2018. profesionalci će imati priliku razmijeniti poslovne ideje, družiti se s ljudima iz branše, dijeliti znanje te opustiti se u jednoj od najljepših mediteranskih destinacija. Svi zainteresirani mogu se registrirati na službenoj internetskoj stranici http://neweumarket.com/ na kojoj će pronaći i više informacija o samom događaju te gostima koji će se predstaviti u panelima i predavanjima.

Još iz kategorije

Vrhunska tehnologija u službi zdravlja

Vrhunska tehnologija u službi zdravlja

15.06.2019. komentiraj

Radiochirurgia Zagreb svrstala se među najbolje klinike za liječenje inoperabilnog raka gušterače na svijetu, potvrđuju rezultati liječenja karcinoma gušterače kod 30 pacijenata u zadnje dvije godine. Naime, svi pacijenti nakon provedenog liječenja još uvijek su stabilno, što je uspjeh kojim se do sada nije mogla pohvaliti niti jedna svjetska poliklinika.

Obrazovanje budućnosti dolazi u Hrvatsku

Obrazovanje budućnosti dolazi u Hrvatsku

15.06.2019. komentiraj

Microsoft je u Hrvatskoj po prvi put započeo s provođenjem treninga učitelja Teacher Internship Program (TIP), čija je svrha pripremiti nastavnike osnovnih škola za polaganje ispita Microsoft Certified Educator (MCE). Certifikatom MCE potvrđuje se kako je nastavnik stekao globalne kompetencije tehničke pismenosti potrebne kako bi učenicima pružio bogato i prilagođeno iskustvo učenja.

Čak 30 posto građana bez glavnog izvora prihoda izdržalo bi tek mjesec dana

Čak 30 posto građana bez glavnog izvora prihoda izdržalo bi tek mjesec dana

14.06.2019. komentiraj

Usprkos pozitivnim ekonomskim pokazateljima, većina građana pesimistično gleda u budućnost, a čak 86 posto ispitanika ne očekuje da će se pozitivni trendovi nastaviti, pokazalo je istraživanje agencije Improve o ekonomskoj klimi u Hrvatskoj, provedeno u ožujku ove godine.