Links i Locodels omogućili kupcima sa zagrebačkog područja istodnevnu dostavu

Links i Locodels omogućili kupcima sa zagrebačkog područja istodnevnu dostavu

Links i Locodels, tvrtka kćer Hrvatske pošte, započeli su suradnju koja će kupcima na zagrebačkom području omogućiti istodnevnu dostavu proizvoda.

Hrvatska pošta je akvizicijom Locodelsa u listopadu 2019. najavila mogućnost istodnevne dostave korisnicima na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije. Krajem prošle godine proveden je pilot-projekt istodnevne dostave Devia dodataka za mobitele kupcima na Žutom kliku. „Pilot-projekt pokazao je da postoji potreba korisnika za istodnevnom dostavom i da je Locodels izvrsno rješenje za naše poslovne korisnike, a posebno e-trgovce“, rekao je Luka Škacan, direktor Locodelsa.

Pristup Locodels platformi e-trgovcima omogućuje komparativnu prednost, jer današnji moderni korisnici zahtijevaju potpunu kontrolu nad svojim uslugama. Dostave Locodelsom nisu raspoređene tradicionalno između 7 i 17 sati radnim danima, već je dio dostava predviđen i u ranim večernjim satima, ali i vikendom, ovisno o potrebama korisnika.

Prilikom kupovine na www.links.hr kupci sa zagrebačkog područja moći će odabrati istodnevnu dostavu naručenih proizvoda. Sve narudžbe zaprimljene do 16 sati radnim danom, odnosno do 12 sati vikeodnom, dostavljači Locodelsa isporučit će istoga dana. „Fleksibilnost Locodels platforme omogućuje opcije koje klasične kurirske usluge ne mogu pružiti“, istaknuo je Vlatko Škarica, direktor tvrtke Links.

U floti Locodelsa trenutno je više od 100 vozača na području Zagreba, Samobora, Svete Nedelje, Velike Gorice, Zaprešića i Sesveta, a mogu svakoga dana isporučiti više stotina malih i srednjih paketa. Kako se platforma temelji na „crowdsourcing“ poslovnom modelu, moguće je vrlo brzo prilagoditi ponudu potražnji.

Još iz kategorije

TOP 10 najprofitabilnijih digitalnih igara za konzole tijekom travnja

TOP 10 najprofitabilnijih digitalnih igara za konzole tijekom travnja

02.06.2020. komentiraj

Superdata je objavio listu najprofitabilnijih igara za konzole tijekom travnja ove godine. Animal Crossing: New Horizons je zadržao prvo mjesto na ovoj listi, dok su se iza njega redom nalazili Final Fantasy 7 Remake, FIFA 20, Grand Theft Auto V, NBA 2K20, Doom Eternal, Fortnite, Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered, Call of Duty: Modern Warfare i Resident Evil 3.

Učenici postaju učitelji

Učenici postaju učitelji

02.06.2020. komentiraj

Naravno, nijedan uvid u Span Academy ne bi bio potpun bez dojmova naših bivših polaznika, koji su sada već neko vrijeme Spanovi zaposlenici. U njihovom slučaju, izvukli su najviše iz svoje edukacije i iskoristili priliku da svoje IT karijere započnu na najbolji mogući način.

Rasco slavi 30 godina postojanja

Rasco slavi 30 godina postojanja

01.06.2020. komentiraj

Krenuli su iz male seoske garaže u Kalinovcu kraj Đurđevca, a danas svoje ralice i posipače prodaju Rusima, Norvežanima, Nijemcima, Kanađanim. Trideseti rođendan danas su simbolično obilježili obraćanjem osnivača svim zaposlenicima u Kalinovcu, dok  pravu proslavu planiraju najesen, kad budu gotovi novi proizvodni i uredski prostori, a s njima i veliki investicijski ciklus vrijedan 80 milijuna kuna.