LG na sajmu IFA 2016 predstavlja nova klimatizacijska rješenja

LG na sajmu IFA 2016 predstavlja nova klimatizacijska rješenja

LG Electronics predstavit će najnovija klimatizacijska rješenja, uključujući kućne klima-uređaje i pročišćivač zraka, prvi put u Europi na sajmu IFA 2016. Među novitetima će se naći novi DUALCOOL klima-uređaji, te pročišćivači zraka naprednih performansi.

LG DUALCOOL prvi je klima-uređaj koji koristi LG-ev energetski učinkovit Dual Inverter Compressor bez smanjenja performansi hlađenja. Odobren od strane svjetski poznate organizacije za testiranja TÜV Rheinland, Dual Inverter Compressor omogućava klima-uređaju LG DUALCOOL do 70 posto manju potrošnju električne energije, dok u isto vrijeme pruža 40 posto brže hlađenje nego uobičajeni neinverterski klima-uređaji.

LG-eva napredna tehnologija kompresora omogućava klima-uređaju DUALCOOL vrlo tih rad. Dual Inverter Compressor dolazi s desetogodišnjim jamstvom koje je jedno od najduljih na tržištu.

LG-ev pročišćivač zraka ima dizajn od 360 stupnjeva i funkciju Clean Booster koji mu pomažu u stvaranju zdravijeg i ugodnijeg okruženja otklanjanjem nevidljivih zagađivača zraka. Upravo značajka Clean Booster omogućava pročišćavanje zraka brže i u većem prostoru nego drugi uobičajeni modeli. Njegov ergonomski dizajn od 360 stupnjeva smanjuje vrijeme koje je potrebno za pročišćavanje zraka u cijeloj prostoriji, a vrijedi istaknuti i značajku Baby Care koja osigurava nježan protok zraka kako bi prostor bio idealan za dojenčad i djecu.

Značajke Smart Indicator i Smart Lighting omogućavaju korisnicima da u stvarnom vremenu kontroliraju klimatizacijske uvjete unutar doma. Opcija Smart Indicator pokazuje točna očitanja kakvoće zraka na kristalno jasnom zaslonu te korisnici u svakom trenutku mogu doznati promjene u kvaliteti zraka. Značajka Smart Lighting koristi četiri indikatora različitih boja za prikaz stupnja kakvoće zraka. Pročišćivač zraka koristi i napredni senzor kako bi detektirao sitne čestice promjera manjeg od 1 mikrometra.

Još iz kategorije

Tehnologja otkrila kako se vježbalo u 2021. godini

Tehnologja otkrila kako se vježbalo u 2021. godini

16.01.2022.

I prošla je godina donijela mnoštvo prepreka. Uz sve s čime su se Garmin korisnici se borili prošle godine, zadržan je status quo u zdravstvenom i fitness režimu. Zahvaljujući Garmin Connect, interaktivnom alatu kojeg koriste milijuni ljubitelja fitnessa diljem svijeta za praćenje, analizu i dijeljenje fitness aktivnosti, možemo vidjeti da su Garmin korisnici ponovno imali rekordnu godinu.

Dolazi vrijeme novih oblika tvornica uz korištenje proizvodnih alata

Dolazi vrijeme novih oblika tvornica uz korištenje proizvodnih alata

16.01.2022.

Najnoviji Ericssonov IndustryLab izvještaj iz serije „Budućnost kompanija“ predviđa veliki zamah u transformaciji proizvodnih poduzeća u narednim godinama, uključujući brzi rast proizvodnih alata koje omogućuje ICT poput proširene stvarnosti, egzoskeleta i daljinskog upravljanja.

CES 2022: Hyundai predstavio viziju budućnost vozila i transporta

CES 2022: Hyundai predstavio viziju budućnost vozila i transporta

15.01.2022.

Hyundaijeva vizija budućnosti vozila i transporta je modularna te se na CES sajmu u Las Vegasu južnokorejski proizvođač automobila i robota to odlučio pokazati kroz konceptualne modele koji objedinjuju oboje. Uz Plug and Drive i Drive and Lift, Hyundai je pokazao što misli o onome što dolazi.