LG na sajmu IFA 2016 predstavlja nova klimatizacijska rješenja

LG na sajmu IFA 2016 predstavlja nova klimatizacijska rješenja

LG Electronics predstavit će najnovija klimatizacijska rješenja, uključujući kućne klima-uređaje i pročišćivač zraka, prvi put u Europi na sajmu IFA 2016. Među novitetima će se naći novi DUALCOOL klima-uređaji, te pročišćivači zraka naprednih performansi.

LG DUALCOOL prvi je klima-uređaj koji koristi LG-ev energetski učinkovit Dual Inverter Compressor bez smanjenja performansi hlađenja. Odobren od strane svjetski poznate organizacije za testiranja TÜV Rheinland, Dual Inverter Compressor omogućava klima-uređaju LG DUALCOOL do 70 posto manju potrošnju električne energije, dok u isto vrijeme pruža 40 posto brže hlađenje nego uobičajeni neinverterski klima-uređaji.

LG-eva napredna tehnologija kompresora omogućava klima-uređaju DUALCOOL vrlo tih rad. Dual Inverter Compressor dolazi s desetogodišnjim jamstvom koje je jedno od najduljih na tržištu.

LG-ev pročišćivač zraka ima dizajn od 360 stupnjeva i funkciju Clean Booster koji mu pomažu u stvaranju zdravijeg i ugodnijeg okruženja otklanjanjem nevidljivih zagađivača zraka. Upravo značajka Clean Booster omogućava pročišćavanje zraka brže i u većem prostoru nego drugi uobičajeni modeli. Njegov ergonomski dizajn od 360 stupnjeva smanjuje vrijeme koje je potrebno za pročišćavanje zraka u cijeloj prostoriji, a vrijedi istaknuti i značajku Baby Care koja osigurava nježan protok zraka kako bi prostor bio idealan za dojenčad i djecu.

Značajke Smart Indicator i Smart Lighting omogućavaju korisnicima da u stvarnom vremenu kontroliraju klimatizacijske uvjete unutar doma. Opcija Smart Indicator pokazuje točna očitanja kakvoće zraka na kristalno jasnom zaslonu te korisnici u svakom trenutku mogu doznati promjene u kvaliteti zraka. Značajka Smart Lighting koristi četiri indikatora različitih boja za prikaz stupnja kakvoće zraka. Pročišćivač zraka koristi i napredni senzor kako bi detektirao sitne čestice promjera manjeg od 1 mikrometra.

Još iz kategorije

Televizijska i produkcijska očekivanja i planovi pokazani na NEM-u u Zagrebu

Televizijska i produkcijska očekivanja i planovi pokazani na NEM-u u Zagrebu

14.12.2019. komentiraj

 

Na najvećm događaju koji pokriva televiziju, produkciju NEM-a Zagreb u središtu pozornosti bile su neke od najprepoznatljivijih svjetskih produkcijskih kuća. BBC Studios i CBS Studios International predstavili su svoje najnovije sadržaje na ekskluzivnim screeninzima.

U manje od mjesec dana 866 prijava za MIT Bootcamps Croatia 2020

U manje od mjesec dana 866 prijava za MIT Bootcamps Croatia 2020

14.12.2019. komentiraj

Kako je do prvog europskog MIT-evog bootcampa o upravljanju inovacijama i poduzetništvu ostalo manje od šest mjeseci, Zagreb su ovih dana posjetile predstavnice Massachusetts Institute of Technology – MIT Open Learninga, te otkrile kako je u svega mjesec dana zaprimljeno već 866 prijava za svibanjsku edukaciju u Zagrebu. Pomoćnica direktora MIT Open Learninga Vimala Palaniswamy i voditeljica strateških partnerstava za MIT Bootcamps Anine Myrhagen Ward upoznale su se sa Zagrebom i kampusom Algebre na kojem će se održavati veći dio aktivnosti vezanih uz bootcamp, te su iskazale veliko zadovoljstvo dosadašnjim pripremama.

KOMENTAR: Ukidamo snijeg

KOMENTAR: Ukidamo snijeg

13.12.2019. komentiraj

U našem glavnom gradu jučer je padao prvi ovogodišnji snijeg, a samo nekoliko dana ranije počeo je padati snijeg i na ICTbusiness.info. Zagreb se nije značajnije zabijelio, a nas ipak na portalu nije zameo snijeg.