LG na sajmu IFA 2016 predstavlja nova klimatizacijska rješenja

LG na sajmu IFA 2016 predstavlja nova klimatizacijska rješenja

LG Electronics predstavit će najnovija klimatizacijska rješenja, uključujući kućne klima-uređaje i pročišćivač zraka, prvi put u Europi na sajmu IFA 2016. Među novitetima će se naći novi DUALCOOL klima-uređaji, te pročišćivači zraka naprednih performansi.

LG DUALCOOL prvi je klima-uređaj koji koristi LG-ev energetski učinkovit Dual Inverter Compressor bez smanjenja performansi hlađenja. Odobren od strane svjetski poznate organizacije za testiranja TÜV Rheinland, Dual Inverter Compressor omogućava klima-uređaju LG DUALCOOL do 70 posto manju potrošnju električne energije, dok u isto vrijeme pruža 40 posto brže hlađenje nego uobičajeni neinverterski klima-uređaji.

LG-eva napredna tehnologija kompresora omogućava klima-uređaju DUALCOOL vrlo tih rad. Dual Inverter Compressor dolazi s desetogodišnjim jamstvom koje je jedno od najduljih na tržištu.

LG-ev pročišćivač zraka ima dizajn od 360 stupnjeva i funkciju Clean Booster koji mu pomažu u stvaranju zdravijeg i ugodnijeg okruženja otklanjanjem nevidljivih zagađivača zraka. Upravo značajka Clean Booster omogućava pročišćavanje zraka brže i u većem prostoru nego drugi uobičajeni modeli. Njegov ergonomski dizajn od 360 stupnjeva smanjuje vrijeme koje je potrebno za pročišćavanje zraka u cijeloj prostoriji, a vrijedi istaknuti i značajku Baby Care koja osigurava nježan protok zraka kako bi prostor bio idealan za dojenčad i djecu.

Značajke Smart Indicator i Smart Lighting omogućavaju korisnicima da u stvarnom vremenu kontroliraju klimatizacijske uvjete unutar doma. Opcija Smart Indicator pokazuje točna očitanja kakvoće zraka na kristalno jasnom zaslonu te korisnici u svakom trenutku mogu doznati promjene u kvaliteti zraka. Značajka Smart Lighting koristi četiri indikatora različitih boja za prikaz stupnja kakvoće zraka. Pročišćivač zraka koristi i napredni senzor kako bi detektirao sitne čestice promjera manjeg od 1 mikrometra.

Još iz kategorije

Započeo ovogodišnji Gamescom - najveći svjetski sajam gaming industrije

Započeo ovogodišnji Gamescom - najveći svjetski sajam gaming industrije

21.08.2019. komentiraj

U tijeku je ovogodišnji Gamescom sajam u Koeln u Njemačkoj na kojem od danas svi posjetitelji imaju mogućnost upoznati se sa proizvodima raznih velikih tvrtka i indie studija te po prvi put isprobati najpoznatije nadolazeće igre.

Europol: Umjetna inteligencija, kvantno računarstvo i 5G mogli bi kriminalce učiniti još opasnijima

Europol: Umjetna inteligencija, kvantno računarstvo i 5G mogli bi kriminalce učiniti još opasnijima

21.08.2019. komentiraj

Mobilne mreže pete generacije (5G) potaknut će napredak na raznim poljima, prvenstveno po pitanju umjetne inteligencije, a vrlo lako i kvantnog računalstva, što je sjajna stvar, ali i poziva na oprez. Jer, s tehnološkim napretkom napreduju i oni koji predstavljaju prijetnju, ponajprije zato što dobivaju bolje alate za činiti štetu. Upozorava na to ovih dana čak i Europol pa zato poziva na pripremu unaprijed, odnosno, prevenciju.

King ICT Sarajevo postao ovlašteni servisni centar za Hewlett Packard Enterprise

King ICT Sarajevo postao ovlašteni servisni centar za Hewlett Packard Enterprise

21.08.2019. komentiraj

Temeljem kontinuiranog razvoja poslovanja i uspješnih rezultata KING ICT Sarajevo je uz status Hewlett Packard Enterprise GOLD Hybrid IT Specialist stekao i Partner Ready Services Delivery certifikat – HPE Pointnext Services. Services Delivery certifikat omogućuje pružanje usluga servisiranja opreme u garantnom periodu u skladu s uslugom koju je korisnik kupio. Najveći nivo podrške (24x7) namijenjen je korisnicima koji žele osigurati kontinuirano poslovanje kroz nesmetani rad na svojim kritičnim sustavima. Također, usluga servisiranja moguća je i u van garantnom periodu. Zahvaljujući novom statusu, certificirani KING ICT stručnjaci moći će isporučivati i instalacijske servise.