LeverUP stekao status Salesforce MC Personalization Accredited Partner

LeverUP stekao status Salesforce MC Personalization Accredited Partner

Tvrtka LeverUP Consulting je proširila svoj portfelj usluga u Salesforce eko sustavu stjecanjem statusa Marketing Cloud (MC) Personalization (bivši Interaction Studio) Accredited Partner. LeverUP je na taj način postao jedan od rijetkih službeno akreditiranih Salesforce partnera u Europi koji vode implementacije rješenja MC Personalization te tako pomažu tvrtkama u dodatnom unapređivanju svojih marketinških aktivnosti.

Zagrebačka tvrtka LeverUP Consulting je jedini akreditirani Marketing Cloud Personalization Partner u Hrvatskoj te tako u našu regiju dovodi vrhunsku ekspertizu marketinške automatizacije

Novo priznanje rezultat je stručnosti i vještina SFMC (Salesforce Marketing Cloud) implementacijskog tima tvrtke LeverUP koji radi iz Hrvatske za klijente diljem svijeta.

"Uz naše bogato iskustvo s platformom Salesforce Marketing Cloud i našim statusom certificiranog partnera za MC Personalization promijenit ćemo shvaćanje marketinških procesa. Personalizacija u stvarnom vremenu u razmjeru koju u Salesforce ekosustavu omogućava platforma MC Personalization pomoći će nam podići vaše poslovanje na višu razinu", izjavila je tim povodom Daria Nemčonok, direktorica i Salesforce arhitektica u tvrtki LeverUP.

Moćan AI alat

MC Personalization, ranije Interaction Studio, moćan je alat koji pomaže poboljšati i personalizirati korisničko iskustvo kupaca kroz brojne komunikacijske kanale. Njime možete identificirati specifične afinitete kupaca i obrasce ponašanja iz skupa poznatih i nepoznatih pojedinaca, izgraditi i održavati jedinstvene korisničke profile, nadzirati njihovu aktivnost kroz različite komunikacijske kanale, bilježiti važne podatke o korisnicima i dizajnirati uistinu personalizirane kampanje “1-na-1” koje potiču angažman kupaca.

Algoritmi vođeni umjetnom inteligencijom pomažu automatski segmentirati kupce, preporučiti im idealne proizvode, predložiti sljedeće najbolje akcije i poboljšati njihovo iskustvo tijekom cijelog procesa kupnje.

“MC Personalization je platforma za korisničko iskustvo sljedeće generacije koja ne samo da prikuplja i analizira podatke, već i djeluje u stvarnom vremenu. Uz službeno Salesforceovo priznanje našega znanja i stručnosti, sada sam sigurnija u pojedinačnom savjetovanju naših klijenata o komunikacijskoj strategiji za upravljanje implementacijom i realizaciju temeljito personaliziranih kampanja", izjavila je Nika Belamarić, voditeljica Salesforce projekata u tvrtki LeverUP.

Uvid u aktivnosti kupca

●             Robne marke koje koriste ovo moćno rješenje mogu implementirati personalizirani sadržaj na web stranicama i isporučiti personaliziranu e-poštu, push obavijesti, poruke u aplikacijama te ugrađena iskustva u pravo vrijeme, kada je to najrelevantnije za kupca, te stvoriti bolje korisničko iskustvo korištenjem podataka o aktivnostima korisnika.

Uz ukupno više od 40 Salesforce certifikata i više istovremenih izazovnih projekata s klijentima širom Europe i Sjeverne Amerike, LeverUP Consulting je konzultantska tvrtka s najviše vještina i iskustva u našoj regiji, specijalizirana za automatizaciju marketinga.

Još iz kategorije

Infinum Academy donosi tri nova programa edukacija u IT-u do kraja godine

Infinum Academy donosi tri nova programa edukacija u IT-u do kraja godine

13.08.2022.

Dok se ljetni ciklus edukacija programiranja privodi kraju, Infinum Academy već je objavio termine održavanja tri nove radionice. Uz već poznatu edukaciju u području UX/UI dizajna, za koju portfolio treba poslati najkasnije do 18. kolovoza, prijave su otvorene i za programe DevOps i WordPress.

Slijepo vjerovanje u sigurnost otvorenog koda nas sve čini ranjivima

Slijepo vjerovanje u sigurnost otvorenog koda nas sve čini ranjivima

12.08.2022.

Linux Foundation i Snyk su u partnerstvu napravili izvještaj pod nazivom 'Stanje sigurnosti otvorenog koda' (eng. The State of Open Source Security) i razotkrili podosta zabrinjavajućih informacija vezanih uz zablude koje se tiču 'open sourcea' u prvom kvartalu ove godine.

Potražnja za softver developerima i dalje je visoka

Potražnja za softver developerima i dalje je visoka

11.08.2022.

Stanje na američkom tržištu rada u tehnološkom sektoru došlo je do razine na kojoj se u trećini svih objavljenih oglasa za posao traže softver developeri i inženjeri. Te brojke donosi Američki ured za statistiku rada (US Bureau of Labor Statistics), a tiču se situacije zaključno sa svibnjem.