Kupila jabuke umjesto iPhone-a

Kupila jabuke umjesto iPhone-a

Prijevare se događaju na sve strane i svjesni smo toga da robu moramo provjeriti i isprobati prije nego li je kupimo. No, nažalost, jedna 21-godišnjakinja iz Australije napravila je propust i nije provjerila što se nalazi u kutiji koju joj je dao prodavatelj kojega je pronašla preko oglasnika Gumtree.

O čemu se točno radi?

21-godišnjakinja željela je kupiti dva iPhone-a i za njih je bila spremna izdvojiti 1.500,00 australskih dolara koje joj je ponudio prodavatelj preko Gumtree oglasnika.  Nakon što je primopredaja završila, 21-godišnjakinja se neugodno iznenadila kada je u kutiji vidjela dvije jabuke umjesto svojih očekivanih iPhone uređaja. Možete si zamisliti izraz lica kada je umjesto pametnih telefona ugledala dvije jabuke.

Komentari koji su se pojavili u vezi ove neobične trgovine prilično su negativni spram žene i osuđuju njezinu naivnost i glupost da nasjedne na takvu prijavaru.

„Ona želi ići na policiju? Pa zar je nije sram, kako može ići na policiju, pa smijati će joj se tamo...", glasio je jedan od komentara.

 

Kako bilo da bilo, mora se priznati da su jabuke sve više na cijeni.