Krenuo nagradni natječaj Biznis akademije

Krenuo nagradni natječaj Biznis akademije

Foto: DepositPhotos

„Biznis promocija“ nagradni je natječaj Biznis akademije, kojeg sponzorira Tele2, a kojim se najbolji biznis nagrađuje sa 100.000 kuna bruto vrijednosti medijske promocije te Tele2 tarifom RASPALI s BEZBROJ GB na godinu dana. Svi obrtnici i mali poduzetnici koji svoj biznis prijave na nagradni natječaj imaju priliku osvojiti vrijedne nagrade.

U razdoblju od 2. do 22. srpnja svi obrtnici i mali poduzetnici koji prijave svoj biznis na natječaj na stranici www.biznisakademija.hr i napišu zašto baš oni trebaju osvojiti nagradnu promociju imat će priliku osvojiti nagrade. One uključuju medijsku promociju u vrijednosti od 100.000 kuna na platformama 24sata, te Tele2 tarifu RASPALI s BEZBROJ GB na godinu dana.  Stručni žiri izabrat će najzanimljiviji biznis i o njemu napisati novinarsku priču, a dobitnik će biti objavljen 26. srpnja.

Biznis akademija je platforma za edukaciju obrtnika i poduzetnika koja im omogućuje usvajanje znanja o raspolaganju financijama, online oglašavanju, brendiranju vlastitog proizvoda ili tvrtke koristeći snagu i moć digitalnih alata i društvenih mreža. Osim edukacijske platforme, kroz projekt koji je pokrenuo Tele2 u suradnji s Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu te Obrtničkom komorom Zagreb, obrtnicima i malim poduzetnicima na raspolaganju su i offline radionice kroz koje usvajaju nova znanja i vještine.

Još iz kategorije

Prosječne plaće Quality Assurance zaposlenika

Prosječne plaće Quality Assurance zaposlenika

20.02.2019. komentiraj

Prosječna plaća za zaposlenike koji rade na osiguranju kvalitete softvera iznosi 8.592,00 kune neto, pokazuje istraživanje tvrtke Lemax provedeno krajem prošle godine godine s ciljem prikupljanja informacija o prosječnim plaćama na pozicijama osiguranja kvalitete (Quality Assurance) te podizanja svijesti o važnosti uloge osiguranja kvalitete softvera. Prosječna neto plaća za middle menadžment iznosi 8.711,00 kuna, za senior menadžment 11,144,00 kuna dok za voditeljske pozicije 11.826,00 kuna.

Umjetna inteligencija ne može dosegnuti zrelost samo igrajući igrice

Umjetna inteligencija ne može dosegnuti zrelost samo igrajući igrice

19.02.2019. komentiraj

Umjetna inteligencija (UI) od 1997. godine i šahovskih partija s Garijem Kasparovim uspješno pobjeđuje ljude u igrama. Kroz dva desetljeća to se potvrdilo u igrama kao Go ili Dota 2, što je svakako hvalevrijedno no jednostavno nije dovoljno i umjetna inteligencija ne može dosegnuti zrelost ako po cijele dane igra igre i uči kako u njima pobijediti ljude.

Do 2023. u upotrebi će biti 8 milijardi glasovnih asistenata

Do 2023. u upotrebi će biti 8 milijardi glasovnih asistenata

19.02.2019. komentiraj

Virtualni asistenti, kojima se u pravilu upravlja glasom, glavni su pokretač tržišta Interneta stvari (IoT) i prema prognozama bi ih se do 2023. godine diljem svijeta trebalo koristiti njih čak osam milijardi, osjetno više od aktualne 2,5 milijarde. To će biti dvostruko više od ukupnih korisnika interneta i imat će vrijednost od oko 80 milijardi američkih dolara.