Krenuo nagradni natječaj Biznis akademije

Krenuo nagradni natječaj Biznis akademije

Foto: DepositPhotos

„Biznis promocija“ nagradni je natječaj Biznis akademije, kojeg sponzorira Tele2, a kojim se najbolji biznis nagrađuje sa 100.000 kuna bruto vrijednosti medijske promocije te Tele2 tarifom RASPALI s BEZBROJ GB na godinu dana. Svi obrtnici i mali poduzetnici koji svoj biznis prijave na nagradni natječaj imaju priliku osvojiti vrijedne nagrade.

U razdoblju od 2. do 22. srpnja svi obrtnici i mali poduzetnici koji prijave svoj biznis na natječaj na stranici www.biznisakademija.hr i napišu zašto baš oni trebaju osvojiti nagradnu promociju imat će priliku osvojiti nagrade. One uključuju medijsku promociju u vrijednosti od 100.000 kuna na platformama 24sata, te Tele2 tarifu RASPALI s BEZBROJ GB na godinu dana.  Stručni žiri izabrat će najzanimljiviji biznis i o njemu napisati novinarsku priču, a dobitnik će biti objavljen 26. srpnja.

Biznis akademija je platforma za edukaciju obrtnika i poduzetnika koja im omogućuje usvajanje znanja o raspolaganju financijama, online oglašavanju, brendiranju vlastitog proizvoda ili tvrtke koristeći snagu i moć digitalnih alata i društvenih mreža. Osim edukacijske platforme, kroz projekt koji je pokrenuo Tele2 u suradnji s Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu te Obrtničkom komorom Zagreb, obrtnicima i malim poduzetnicima na raspolaganju su i offline radionice kroz koje usvajaju nova znanja i vještine.

Još iz kategorije

Besplatno obrazovanje za dugotrajno nezaposlene i osobe bez kvalifikacija

Besplatno obrazovanje za dugotrajno nezaposlene i osobe bez kvalifikacija

20.09.2018. komentiraj

Pučko otvoreno učilište Algebra počinje provoditi projekt „IT obrazovanje za sigurnije sutra“. Projekt u cijelosti financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda s ciljem poboljšanja zapošljivosti i perspektive dugotrajno nezaposlenih osoba i odraslih osoba bez odgovarajuće razine obrazovanja i kvalifikacija ili pak s nižim razinama kvalifikacija.

Linus Torvalds uzima predah od Linuxa

Linus Torvalds uzima predah od Linuxa

20.09.2018. komentiraj

Kreator Linuxa Linus Torvalds iznenadio je odlukom da se odmori i povuče u osamu, daleko od programiranja, donošenja odluka, nadgledanja kernela... Odluku je pojasnio svima u kompaniji, a samim time i zainteresiranoj javnosti. Malo tko nije bio šokiran informacijom koju je dobio.

Hrvatska igra SCUM dostigla milijun prodanih primjeraka

Hrvatska igra SCUM dostigla milijun prodanih primjeraka

20.09.2018. komentiraj

Nakon manje od tri tjedna dostupnosti na Steam Early Accessu, hrvatska igra SCUM iza koje stoje Gamepires i Croteam uspjela je dostići milijun prodanih primjeraka. Kako bi proslavili ovaj uspjeh, u igru su na ograničeno vrijeme uveli zlatni pištolj za sve igrače, ali i ručni sat koji zauvijek ostaje vlasnicima Supporter paketa.