Krenuo nagradni natječaj Biznis akademije

Krenuo nagradni natječaj Biznis akademije
DepositPhotos

„Biznis promocija“ nagradni je natječaj Biznis akademije, kojeg sponzorira Tele2, a kojim se najbolji biznis nagrađuje sa 100.000 kuna bruto vrijednosti medijske promocije te Tele2 tarifom RASPALI s BEZBROJ GB na godinu dana. Svi obrtnici i mali poduzetnici koji svoj biznis prijave na nagradni natječaj imaju priliku osvojiti vrijedne nagrade.

U razdoblju od 2. do 22. srpnja svi obrtnici i mali poduzetnici koji prijave svoj biznis na natječaj na stranici www.biznisakademija.hr i napišu zašto baš oni trebaju osvojiti nagradnu promociju imat će priliku osvojiti nagrade. One uključuju medijsku promociju u vrijednosti od 100.000 kuna na platformama 24sata, te Tele2 tarifu RASPALI s BEZBROJ GB na godinu dana.  Stručni žiri izabrat će najzanimljiviji biznis i o njemu napisati novinarsku priču, a dobitnik će biti objavljen 26. srpnja.

Biznis akademija je platforma za edukaciju obrtnika i poduzetnika koja im omogućuje usvajanje znanja o raspolaganju financijama, online oglašavanju, brendiranju vlastitog proizvoda ili tvrtke koristeći snagu i moć digitalnih alata i društvenih mreža. Osim edukacijske platforme, kroz projekt koji je pokrenuo Tele2 u suradnji s Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu te Obrtničkom komorom Zagreb, obrtnicima i malim poduzetnicima na raspolaganju su i offline radionice kroz koje usvajaju nova znanja i vještine.