Krenule prijave za četvrto izdanje Good Game Zagreb turnira

Krenule prijave za četvrto izdanje Good Game Zagreb turnira
DepositPhotos

Četvrto izdanje regionalnog esports turnira Good Game održat će se u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu, 10. i 11. svibnja. Očekuje se nastup 192 natjecatelja i 32 vodeće kompanije iz Hrvatske i regije uz više od 2000 posjetitelja.

Izložbeni štandovi, paneli te višesatni gaming okršaji u Counter Strikeu dio su sadržaja koji će obilježiti ovogodišnje izdanje turnira koji predstavlja spoj gaminga, networkinga, team buildinga i humanitarne priče. Osim novog prostora, organizatori najavljuju i novi brending, web stranicu te druga zanimljiva osvježenja.

“U novu sezonu krećemo s potpuno redizajniranom web stranicom koja još bolje prati naš brend, našu prepoznatljivost i nedvosmislenu poruku o Good Gameu kao projektu koji razvija poslovanje kroz gaming i esport. Ovu će godinu, osim odlične lokacije, obilježiti i puno šareniji expo dio koji donosi puno zabavnih i zanimljivih sadržaja, a uskoro ćemo predstaviti i konferencijski dio gdje ćemo ugostiti najpoznatije regionalne i svjetske kompanije kako bi prenijeli znanja i iskustva posjetiteljima“, izjavio je direktor tvrtke Good Game Global Nikola Stolnik.

Tijekom prošlogodišnjeg turnira prikupljeno je sto tisuća kuna, a taj je novac otišao u ruke mladim poduzetnicima iz Zagreba, pobjednicima posebnog natjecanja Good Game Liftoff održanog u rujnu prošle godine. Ova značajna financijska injekcija velika je pomoć u prvim poduzetničkim koracima pa će tako i ove godine sav prikupljen novac ići u fond za novo izdanje te uspješne i odlično prihvaćene inicijative organizatora.