Krajem mjeseca počinju novi KulenDayz

Krajem mjeseca počinju novi KulenDayz

Uskoro nas očekuje još jedno izdanje KulenDayza, konferencije prepoznate po ležernom pristupu koji je uvijek privlačio velik broj zainteresiranih. Osijek će ponovno biti domaćin tom događaju koji se ove godine održava od 31. kolovoza do 2. rujna.

Već je tradicionalno za KulenDayz rezerviran prvi vikend u rujnu, a konferencija prati inovacije u struci i donosi zanimljive teme za sudionike. Oni će i ove godine moći pratiti predavanja iz naprednog programiranja, baza podataka, dizajna, ITPro, clouda i Project Managementa. Program će se i ove godine održati na sajamskom prostoru Pampas.

Prvi dan, petak 31. kolovoza, rezerviran je za treninge. Sudionici će moći birati između čak osam treninga koji će pokrivati široku lepezu tema. Subotnji program sastoji se od preko šezdeset predavanja koja će održati stručnjaci iz lokalnih tvrtki te brojni gosti iz IT svijeta, a završetak dana donosi zabavu za sve nazočne. Nedjelja je već tradicionalno rezervirana za teambuilding u blizini Osijeka, a ove će se godine održati u erdutskoj vinariji.

Dodajmo kako će ponovno biti održan i KulenDayz Kidz, odnosno konferencija za djecu. Njih očekuju radionice za dva uzrasta učenika u kojima će biti predstavljen digitalni obrazovni sadržaj koji pokriva novi kurikulum računalnog razmišljanja i programiranja, e-društvo, digitalna pismenost i komunikacija, informacije i digitalna tehnologija. Program će se održati u inkubatoru BIOS 1. rujna od 9 do 15 sati.

Glavni dio programa u subotu 1. rujna besplatan je za prvih 200 registriranih sudionika. Kombinacije s cjelodnevnim treninzima u petak, team buildingom u nedjelju i prigodnim vrećicama s poklonima kreću se od 300 do 1500 kuna, a članovi udruge Osijek Software City imaju popust od 10%. Više informacija možete pronaći na službenoj stranici konferencije.