SPONZORIRANO

Korak bliže karijeri uz Job Fair 2024.

Korak bliže karijeri uz Job Fair 2024.

U periodu od 8. do 9. svibnja održat će se Job Fair, sajam poslova u organizaciji Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, Saveza studenata FER-a i Kluba studenata elektrotehnike (KSET). U potrazi za modernim rješenjem koje će poboljšati iskustvo poduzeća i posjetitelja, ovogodišnja lokacija Job Faira je u sklopu Mozaik Event Centra (dvorane Zemlja, Vatra i Voda).

Pregršt domaćih i inozemnih poduzeća zainteresiranim studentima predstavit će svoje projekte, tehnologije i znanja na kreativno uređenim štandovima, talkovima, radionicama i panel raspravama. Na kraju prvog dana očekuje se i nezaobilazna Loosen up zabava.

Posjetitelji će s druge strane u razgovoru sa stručnjacima iz industrije moći saznati sve o mogućnostima obavljanja prakse i zaposlenja nakon studija te se tako upoznati s aktualnostima na tržištu rada.

Prijave za poduzeća su otvorene i traju  do petka, 22. ožujka  do kraja dana. Poduzeća se mogu prijaviti putem internetske stranice Job Faira. Službenu ponudu za sudjelovanje poduzeća mogu zatražiti slanjem upita na e-adresu: [email protected].

„Svake godine organizirati Job Fair je avantura. Trudimo se da  bez obzira na izazove u gospodarskom i akademskom sektoru unaprijedimo odnose između našeg fakulteta i poduzeća iz Hrvatske, ali i iz inozemstva. Posjetiteljima želimo pružiti priliku da ostvare interakciju sa stručnjacima iz kvalitetnih tehnoloških poduzeća, ali i popratiti zanimljivosti iz gotovo svih industrija.“ – izjavile su Nikolina Relić Sić, organizatorica ispred FER-a i Dijana Tot, organizatorica ispred Saveza studenata FER-a.